Deze pin is getest door Sylvie

De pin

Met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd zocht ik wat makkelijke luchtige kapsels om het haar lekker uit je nek te dragen. Dit is er een van:

Lijkt erg makkelijk al vraag ik me wel af hoe dat touperen van de gedraaide pluk zal gaan. We shall see ^_^ Je hebt schuifspeldjes in plaats van elastiekjes nodig, dat vind ik handiger en bovendien slingeren die al-tijd wel ergens. Dit in tegenstelling tot de elastiekjes die hier in dit huishouden op mysterieuze wijze verdwijnen. Gaan samen met steeds een sok op vakantie denk ik. Naar de Bermuda driehoek ofzo.

 

On the go

Ten eerste neem ik het haar op alsof ik een halve staart maak. Je draait de pluk en zou deze dan moeten touperen maar dat gaat zo lastig dat ik besluit deze stap te skippen.

Als de bovenste pluk vastgezet is met speldjes doe ik hetzelfde met de resterende pluk. Later zag ik dat het in de pin in drie plukken verdeeld was – ik was Speedy Gonzales, Andele, Andele!

Go go of no no?

Een snel en koel kapsel dat de hele dag is blijven zitten. Volgende keer ga ik het ook eens met drie plukken doen.

Tips

– voeg bloemen toe voor een romantische look

– touperen hoeft niet en maakt het ongewild slordig


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: