Hoera! Vandaag is mijn moeder jarig en wordt ze 65 jaar! Gefeliciteerd mam! Voor haar feest afgelopen vrijdag had ik ter decoratie een aantal posters ontworpen en laten printen. Natuurlijk geheel in (Gatsby) stijl met de rest van het feest; dus zwarte posters met gouden glitterletters. Als je ze leuk vindt, kun je ze hier gratis downloaden.

Gratis feestposters

Op de eerste poster staat: “Proost! 65 jaar” met een soort gouden glitterconfetti.

Download hoge resolutie Proost! 65 jaar

De tweede poster stond bij de dansvloer en had de tekst “Voetjes van de vloer”.

Download hoge resolutie Voetjes van de vloer

De derde poster was vooral een grapje en daar stond “Braaf zijn kan maandag weer” op ­čśë

Download hoge resolutie Braaf zijn kan maandag weer

Goedkoop afdrukken A2 posters

Omdat de posters maar ├ę├ęn avondje zouden hangen, wilde ik niet zoveel betalen voor het afdrukken. Na even zoeken op internet kwam ik terecht bij┬áwww.monsterposter.nl┬á(no spon). Via deze site kon in de posters op A2-formaat laten afdrukken voor slechts ÔéČ4,50 per poster. Ook boden ze een snelle levering (voor 12:00 uur besteld, zelfde dag verzonden) en aangezien ik altijd aan de late kant ben met dit soort dingen, was dat wel fijn. Alleen de verzendkosten vond ik wat aan de hoge kant (ÔéČ9,50), maar de posters werden verzonden in een stevige koker en kwamen netjes aan.

Ook leuk om te lezen: DIY gouden vogelkooi

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via ├ę├ęn van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op Facebook, Instagram, Pinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand ├ę├ęn!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: