Ik vond het heel lastig deze week om een thema te kiezen uit alle inzendingen van blogfeestje nummer 12, dus ik heb even gekeken naar de meest aangeklikte links van afgelopen week en dat bleek een hele leuke top 3 te zijn, dus die deel ik vandaag met jullie. Daarnaast hebben we een best wel grote huishoudelijke mededeling over de blogfeestjes in de rest van 2016. Lees snel verder!

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Laatste blogfeestje van 2016

Ik val maar gewoon met de deur in huis; dit is het laatste blogfeestje van 2016. Het laatste gewone blogfeestje dan. Natuurlijk loopt nu het herfstblogfeestje en willen we straks ook een Sinterklaas- én
kerstfeestje geven. Naast de gewone drukte die de laatste maanden van het jaar met zich mee brengen, lijken de wekelijkse blogfeestjes ons (de gastvrouwen) een beetje te veel te worden. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om de wekelijkse, algemene blogfeestjes even stil te zetten, maar daar gaan we in 2017 weer mee verder (in een iets ander jasje waarschijnlijk).
We willen van dit voorlopig laatste feestje natuurlijk wel een knalfuif maken. Daarom laten we het feestje weer een week langer duren (tot woensdag 26 oktober 22:00 uur) en je mag maar liefst 5 links toevoegen. Maar we willen je vragen om je 5 beste blogposts van 2016 te delen. Duik dus even in je statistieken en archief en zoek je best bekeken/leukste/grappigste/handigste/mooiste/persoonlijk favoriete berichten uit en voeg ze toe! Op zaterdag 29 oktober zullen wij daar onze favorieten van delen, maar op deze dag zal er geen mogelijkheid zijn om nieuwe links toe te voegen.

Mijn favorieten

De site van de eerste favoriet bestaat helaas niet meer.

10 supermarkttrucs om je meer uit te laten geven

Dit artikel is wat langer, maar ik vond het erg interessant om te lezen.  Sjoukje beschrijft 10 manieren waarop supermarkten proberen om je meer geld uit te laten geven.  Vooral van punt 5 stond ik te kijken.

De leukste zwangerschapsaankondigingen

Charlotte laat op Aukjes Wereld een stel hele leuke zwangerschapsaankondingen zien. Gelukkig maar dat dit een top drie is, anders hadden jullie vast gedacht dat ik deze blogpost had gekozen omdat ik zelf in het lijstje voorkom ;-P


 

Blogfeestje herfst

Vergeet je niet om je herfstgerelateerde blogposts toe te voegen aan ons herfstblogfeestje? Je hebt nog tot 28 oktober 22:00 uur. De regels voor dit feestje zijn iets anders. Je mag een onbeperkt aantal links toevoegen en het feestje duurt ruim een maand. Maar de posts moeten natuurlijk wel over de herfst gaan. Op deze manier hopen we een plek te creeëren vol herfstige inspiratie.

 

De gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Ze maakte een mooie verzameling met herfsttips en links van andere bloggers.

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Deze week gaf ze een leuke tip voor de herfstvakantie, namelijk Lego World. Wij zijn twee keer geweest en ik kan deze tip zeker bevestigen, superleuk dagje uit altijd!

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske heeft twee dochters en blogt over allerlei moederavonturen.  Ze kocht heel veel leuke en schattige kleding voor haar dochters en maakte deze shoplog erover. 

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

Blogfeestje #13


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: