12 oktober 2016

3 feestposters (gratis download)

Hoera! Vandaag is mijn moeder jarig en wordt ze 65 jaar! Gefeliciteerd mam! Voor haar feest afgelopen vrijdag had ik ter decoratie een aantal posters ontworpen en laten printen. Natuurlijk geheel in (Gatsby) stijl met de rest van het feest; dus zwarte posters met gouden glitterletters. Als je ze leuk vindt, kun je ze hier gratis downloaden.

Gratis feestposters

Op de eerste poster staat: "Proost! 65 jaar" met een soort gouden glitterconfetti.

Download hoge resolutie Proost! 65 jaarDe tweede poster stond bij de dansvloer en had de tekst "Voetjes van de vloer".

Download hoge resolutie Voetjes van de vloerDe derde poster was vooral een grapje en daar stond "Braaf zijn kan maandag weer" op ;)

Download hoge resolutie Braaf zijn kan maandag weerGoedkoop afdrukken A2 posters

Omdat de posters maar één avondje zouden hangen, wilde ik niet zoveel betalen voor het afdrukken. Na even zoeken op internet kwam ik terecht bij www.monsterposter.nl (no spon). Via deze site kon in de posters op A2-formaat laten afdrukken voor slechts €4,50 per poster. Ook boden ze een snelle levering (voor 12:00 uur besteld, zelfde dag verzonden) en aangezien ik altijd aan de late kant ben met dit soort dingen, was dat wel fijn. Alleen de verzendkosten vond ik wat aan de hoge kant (€9,50), maar de posters werden verzonden in een stevige koker en kwamen netjes aan.

Ook leuk om te lezen: DIY gouden vogelkooiMeer downloads

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten