Vorige week zaterdag mocht ik een superleuk bloggersevent bijwonen, namelijk #DIYmetViking. Op een gave locatie in Amsterdam (Studio Zeeburg) konden we drie creatieve workshops volgen op het gebied van: handlettering, block printing en scrapbooking. Ik keek er eerlijk gezegd al de hele week naar uit en op 13 mei was het dan zo ver.


#DIY met Viking

 

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor #DIYmetViking en zodoende ging ik vorige week zaterdag naar Amsterdam. Ik kwam bijna tegelijk binnen met Maya van Mama Maai, het was heel leuk om haar eens in het echt te ontmoeten. Ook was het leuk om Josan van Good Girls Company weer eens te zien met haar schattige en lieve dochtertje. Na een kopje koffie en lekker koekje was het tijd voor de eerste workshop.

NB de foto’s waar ik zelf op sta, zijn gemaakt door Ruud Jonkers, de fotograaf die ingehuurd was voor dit event, super handig!

Drie workshops

Stempel maken

De workshop stempels maken werd gegeven door Stefanie van Salut Stefanie. Dit wilde ik al lange tijd proberen, maar het was er nog nooit van gekomen, dus ik vond het heel leuk om hiermee aan de slag te gaan. Met een gum en een gutssetje heb ik geprobeerd een stempel te maken van een MizFlurry-bloemetje. Vervolgens heb ik een tijdschriftenhouder bestempeld met de bloemetjes.

Sjabloneren

Het was wel even doorwerken, want na drie kwartier was het alweer tijd voor de volgende workshop: sjabloneren van Scrap en Co door Sandra. Met inkt en sjablonen maakten we een mooie cover voor een schrift. Van tevoren wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten, maar het resultaat werd erg tof.

Bij zo’n workshop heb je natuurlijk altijd lekker veel materialen (verschillende kleuren inkt en sjablonen) tot je beschikking, dus dat werkt heel fijn.

Handlettering

Na een lekkere lunch begonnen we met de laatste workshop, handlettering door Mirjam van handletters.nl. Dit was een hele gezellige en leerzame workshop. Ik had al wel eens wat dingen nagemaakt van Pinterest op het gebied van handletteren, maar van Mirjam kregen we goede uitleg waardoor ik nu ook mijn eigen letters kan ‘ontwerpen’.

Ik ben gelijk de volgende dag aan de slag gegaan voor Moederdag:

 

(ok ik beken, ik heb wel weer onderdelen afgekeken van haar instagram account ;-P)

Viking

Dit event werd georganiseerd van Viking. Het grappige is dat ik Viking al heel lang ken, namelijk nog uit de tijd toen ik nog bij mijn vader in de winkel hielp, zo’n twintig jaar geleden. Ik herinner me dat we vaak leuke cadeautjes kregen bij de bestellingen die hij deed. Ik dacht echter dat alleen bedrijven hier konden bestellen, maar als particulier kun je dat ook! Ze hebben ontzettend veel kantoorartikelen, maar ook leuke en handige knutselspullen, zoals Stabilo stiften en pennen (de favoriet hier in huis).
Ik heb een hele leuke dag gehad 🙂
 
Welke workshop spreekt jou het meeste aan?

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Viking.


Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: