In dit bericht staan zes mooie taarten in de schijnwerpers, handig voor als je binnenkort een feestje hebt en anders pin je ze toch gewoon op Pinterest voor later gebruik? Ook heb ik een paar belangrijke huishoudelijke mededelingen, dus lees snel verder!

 

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Belangrijk: blogfeestje make-over en zwangerschapsverlof Nicole

Vorige week vroeg Janske in het blogfeestje naar jullie mening over ons blogfeestje en daar hebben we flink wat nuttige en lieve reacties op gekregen. Dank hiervoor! We zijn ons op dit moment nog aan het beraden over wat aanpassingen aan het feestje in de huidige vorm, want we zouden het leuk vinden om groter te groeien. Hierin nemen we natuurlijk jullie feedback mee. Is het je niet gelukt om vorige week te reageren? Dan kun je onder dit bericht ook nog laten weten wat je er van vindt.
Dan heb ik nog een huishoudelijke mededeling, namelijk dat Nicole tijdelijk stopt met het organiseren van blogfeestjes. Ze is inmiddels 36 weken zwanger en gaat met een soort zwangerschapsverlof. Nicole bedankt voor de leuke feestjes tot nu toe, succes met de laatste loodjes en straks veel geluk met je kleine man!

Mijn favorieten

Dan nu mijn favorieten. Ik vond drie mooie taarten/-jes tussen de inzendingen van vorige week en ik wist dat mijn mede-gastvrouwen ook vrolijke taarten op hun blog hebben staan, vandaar het thema: mooie taarten. 

Moederdag ontbijt zelf maken met een zoet ei – Moederdag –

Wat doen deze eieren nou in een inspiratiebericht over mooie taarten? Ben je er ook in getrapt? Ik dacht dat dit gebakken eitjes waren toen ik alleen de foto zag. Maar Elsa maakte zoete eieren voor haar moeder; eigenlijk een soort minitaartjes. Schattig hè?

Citroencake (Crazy Cake)

Deze taart heeft vooral een mooi verhaal. Op Cookies & Carrot sticks kun je het verhaal lezen achter deze depression cake. Eén ding kan ik alvast verklappen; in deze taart zitten geen eieren, melk of boter.

 

Lego-verjaardagstaart voor mijn legofan

Eigenlijk wilde ik Maya deze tijdens dit blogfeestje niet uitlichten, omdat ik dat de vorige keer ook al had gedaan. Maar deze Lego verjaardagstaart is gewoon te leuk. Neem snel een kijkje om te zien hoe ze hem heeft gemaakt!


 

Social media kanalen van het Blogfeestje

Volg jij Blogfeestje al op één van deze social media-kanalen?

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

 

De gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen.
 


Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl


Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl schrijft op haar persoonlijke mamablog over haar leven. Ze heeft een peuterdochter en is zwanger van een zoontje.

Een echte Pinterest-klassieker inmiddels: de regenboogtaart. Nicole maakte hem en vertelt hoe ze dat deed. Gaaf geworden toch?

Volg Nicole via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | InstagramEsmeralda van savethemama.nl heeft een gave lifestyleblog over van alles en nog wat.

Ook al een taart met van die vrolijke kleurtjes; deze confettitaart van Esmeralda. De taart is wat sneller te maken dan bovenstaande regenboogtaart, dus als je weinig tijd of geduld hebt, zou ik deze proberen.

Volg Esmeralda via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | InstagramJanske (www.janske.nl) heeft inmiddels twee dochtertjes en blogt alweer 5 jaar. Op haar blog kun je alles lezen over de avonturen die ze meemaakt als (werkende) moeder van dit vrolijke stel.

En ook Janske maakte een taart met heel veel kleurtjes, namelijk een regenboogkwarktaart. Briljant idee! Voor deze taart hoef je de laagjes niet apart te bakken, dus hij is ook redelijk snel klaar.

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Volg mij via:
Blog | FacebookTwitter | Pinterest | Instagram


 

Blogfeestje 16

Hieronder kun je weer drie links toevoegen. Let op: vanwege het zwangerschapsverlof van Nicole, is het blogfeestje volgende week bij Esmeralda! Tot dan!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: