Een tijdje terug werd ik benaderd door Ockyz met de vraag of wij hun Sweakers wilden testen. Ik had dit gave product al een keer langs zien komen en toen dacht ik “dát is handig”, dus ik zei direct ja. In dit bericht kun je lezen hoe wij de Sweakers getest hebben en wat we er van vonden.


Laatst mochten wij dus een superhandig product testen, namelijk de Ockyz Sweakers. Dit zijn speciale zwemsokken; antibacteriële sokken waar je mee het water in kunt, maar die ook super anti-slip zijn. Ideaal voor als je naar het zwembad gaat, maar ik had er ook nog een ander handig gebruik voor in gedachten. Namelijk in de tuin (en daar hebben we geen ingebouwd zwembad ;-). Sinds vorig jaar hebben we van die blauwe zwembadtegels, een soort grote puzzelstukken die je op je stenen (terras) kunt leggen en waar je dan vervolgens een opblaasbaar zwembad op kunt zetten, zonder dat de onderkant beschadigd. Ook heel handige dingen, maar het is vorig jaar al een paar keer gebeurd dat één van mijn kinderen uitgleed op precies die blauwe tegels.

Een andere plek waar ze ook een aantal keer onderuit zijn gegaan als ze met water in de tuin speelden, was de speelkamer; de eerste kamer die ze binnenkomen vanuit de tuin, met linoleum. Ondanks waarschuwingen dat ze niet nat naar binnen mogen, gebeurde dat (natuurlijk) toch, bijvoorbeeld als ze erg nodig moesten plassen. De eerste keer is dat nog niet zo’n probleem maar als die vloer eenmaal nat is, is hij spekglad. Even daarna naar binnen (of weer naar buiten) rennen en ze lagen onderuit. Dus wij hebben de Sweakers gewoon lekker in de tuin getest. Daar was de afgelopen tijd volop gelegenheid voor. Hieronder kun je onze bevindingen lezen.

 

Onze ervaring met de Sweakers

De Sweakers zitten in een blauw doosje met vier stickers en een handleiding. Voor mijn kinderen had ik voor alle drie hetzelfde model besteld, maar dan in andere kleuren. Ik hou daarvan 🙂 Uiteraard wel in de juiste maat. Wat ik fijn vond bij het bestellen is dat de Sweakers een paar maten ‘meegaan’. Ze rekken natuurlijk lekker mee en hierdoor hoef je niet, zoals bij zwemschoenen, steeds een nieuwe maat te kopen als de voeten weer wat gegroeid zijn.

Het aantrekken ging de eerste keer wat lastig (de handleiding helpt wel), maar uiteindelijk zaten ze bij allemaal goed, ook bij Ewan die brede voeten heeft door een vergroeiing van zijn middenvoetsbeentjes. De keren er op ging het aantrekken al makkelijker.

Om goed te kunnen testen besloot ik dat de kinderen op de blauwe tegels mochten lopen nadat ik ze had schoongemaakt en vóórdat het nieuwe zwembad er op kwam. Ik vroeg Mack de tegels nog wat natter te maken en om te voelen hoe glad ze waren voor hij zijn nieuwe Sweakers aan deed, zodat hij het goed kon vergelijken.

Daarna hebben ze er samen vijf minuten overheen gelopen en zijn ze niet gevallen. Mack vond dat de tegels minder glad waren met de Sweakers aan (zoals ik al verwachtte). De volgende dag vroegen ze zelf of ze ze weer aan mochten.

Ook binnen werkten ze zoals ik had gehoopt; ze zijn niet uitgegleden en de vloer was behoorlijk nat en glad (ik ging zelf wel bijna onderuit, misschien moet ik ze ook maar voor mezelf kopen ;-P).

Wij zijn dus erg enthousiast en tevreden over dit product en ze gaan zeker mee op vakantie, want we hebben een zwembad in het hotel. Je kunt de Sweakers heel makkelijk bestellen via de webshop en dan heb je ze de volgende (werk)dag al in huis.

Van dat testen word je alleen wel wat moe 🙂

Ben jij wel eens gevallen bij het zwembad?


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Ockyz.*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: