Afgelopen zondag waren wij te gast in het Pakjescentrum van Sinterklaas. Hier mochten wij alvast kijken naar en spelen met de nieuwe najaarscollectie van Hasbro. Dat was een superleuke ervaring voor Mack en Kate natuurlijk. Lees snel verder voor een verslag van deze dag en onze favorieten!

inspiratie sinterklaas verlanglijstje

Hasbro Bloggersevent

We gingen met de trein naar Amsterdam en dat was natuurlijk al een hele ervaring op zich. Eenmaal aangekomen bij het hoofdkwartier werden we begroet door een Piet en was het eerste handje pepernoten van 2017 een feit ;-P In het pakjescentrum zelf stond natuurlijk nog veel meer lekkers, maar de Play-Doh had meer aantrekkingskracht op Kate. Mack liet het snoepgoed ook staan en heeft eerst twee bolletjes brood weggewerkt voordat hij op ontdekkingstocht ging.

Nerf Nitro

Nadat hij een bodempje had gelegd, ging hij als eerste kijken bij Nerf Nitro en was daar eigenlijk het eerste uur niet meer weg te krijgen. Dit zijn foam auto’s die je weg kunt schieten. Bijvoorbeeld over een schans of om obstakels omver te rijden. Mack vond het erg leuk om hindernisbanen te maken en die vervolgens omver te schieten.

Nerf Nitro

Star Wars Bladebuilders

Star Wars Bladebuilders

In dezelfde ruimte was het ook mogelijk om te lichtzwaardvechten tegen een echte Jedi. Kate heeft haar broers dit regelmatig zien doen sinds we terug zijn uit Disneyland met twee lichtzwaarden, dus die liet zich nu ook niet bidden.

 


Gerelateerde berichten

Tips en ideeën voor leuke cadeaus voor kinderen
Cadeautips voor baby’s, peuters en kleuters
Cadeautips voor jongens en een meisjespeuter (verlanglijstjesinspiratie)
Speelgoedtips voor kinderen (kinderfilmpjes YouTube)
Gratis feestdagen planner – pakket met 11 handige printables


 

My Little Pony

Maar toen was het wel tijd voor de meer meisjesachtige dingen. Bij het nieuwe My Little Pony-speelgoed keek ze haar ogen uit. Vanaf 11 oktober draait de My Little Pony film in de bioscoop Inmiddels is de My Little Pony film* te koop. En daar hoorde natuurlijk een nieuwe speelgoedlijn bij. Kate vond de Stralende Ponyvriendjes geweldig. Deze pony’s hebben een speciaal hoefje. Je kunt ze zelf een high five geven, maar twee Stralende Ponyvriendjes kunnen ook samen spelen. En dat vond ze erg leuk om ze te laten doen.

Ze kreeg ook nog een Rainbow Dash op haar wang geschminkt en zat hiervoor heel goed stil. Vervolgens kon ze haar haren Rapunzel mooi laten maken en dat wilde ze ook wel. Kijk zo mooi ze er uiteindelijk uit zag:

Disney Poppen

Met de Disney-poppen heeft ze ook een tijd staan spelen. Ze houdt er sowieso van om met kleine poppen te spelen en de Disney-personages zijn haar natuurlijk niet onbekend. Vooral stelletjes zijn favoriet. Bijvoorbeeld Belle en het Beest. De pop van het Beest kan ook in de Prins veranderen. Hoe leuk is dat?

Belle en het Beest poppen

Play-Doh

Play doh ijsjesfabriek

Daarna is ze een hele tijd zoet geweest bij de Play-Doh tafel, waar ze een drietal taartjes heeft gemaakt. Eén van de Pieten zat gezellig bij haar, dus dat gaf mij mooi even de kans om Mack ergens anders heen te lokken.

Beyblade Burst

Beyblade Starter Set

We namen eerst een kijkje bij de Beyblades*. Daar stonden gelukkig nog een vader en zoon, want we hadden eigenlijk geen idee hoe dat werkte. Mack vond het ook nog best lastig om de tolletje in elkaar te krijgen en op te winden. Maar de aanbevolen leeftijd is vanaf 8 jaar en hij is 6, dus ergens klopt dat ook wel. Als ze het deden vond hij het wel erg gaaf.

 

FurReal Friends

De FurReal friends zijn gewoon heel erg schattig. En zacht. Mack en Kate hebben hier allebei even lekker kunnen knuffelen en spelen. Zelf vond ik Tyler de Tijger het perfecte huisdier voor ons 🙂

furreal friends

 

Hasbro spellen

Pie face showdown

Aan het einde hebben we ook nog een paar spellen gespeeld. Favoriet was natuurlijk Pie Face Showdown. Als je me op Instagram of Facebook volgt, dan heb je vast dit grappige filmpje al gezien. Die Kate! Ze schrok even, maar reageerde verder erg dapper.

 

 

Zoals je kunt zien, hebben we een fijne middag gehad en een hoop nieuw speelgoed ontdekt. We werden er gewoon hebberig van. Voor Kates verjaardag aanstaande maandag had ik nog geen cadeau in gedachten, maar dat was na zondag geen probleem meer. Ik heb nu de My Little Pony Seaquestria Lagoon Speelset besteld. Ik ben benieuwd naar haar reactie! Verder heb ik genoeg inspiratie voor de verlanglijstjes voor Sinterklaas dit jaar.


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hasbro.


Bewaar op Pinterest:
25 cadeau ideeen hasbro pinterest

Moet je de verlanglijstjes vullen, maar ben je inspiratieloos? Neem dan een kijkje bij deze lijst met ruim dertig cadeau-ideeën voor Sinterklaas of Kerst!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics