30 november 2017

Speelgoedtips voor kinderen (kinderfilmpjes YouTube)

Vandaag was ik met Kate in een speelgoedwinkel en het viel me op hoeveel het assortiment veranderd is, sinds ik daar met baby Ewan liep. Wij houden echt van speelgoed en wat zijn er toch een leuke dingen, maar wat is er veel keus! Soms zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat speelgoed- en cadeautips voor kinderen gebruiken. In deze post vind je zes nieuwe speelgoedsets voor jongens en meisjes. Wij hebben ze uitgepakt en voor je getest. Veel kijkplezier!Van Hasbro kregen wij een flink pakket met speelgoed om te testen. Om jullie een zo duidelijk mogelijk beeld te geven wat er in iedere doos zit en wat het kan, heb ik per soort speelgoed een filmpje gemaakt. Misschien heb je ze al langs zien komen op YouTube of één van mijn andere social media kanalen. In deze blogpost staan ze handig allemaal bij elkaar. Ben je nog niet helemaal klaar met de decemberinkopen? (Ik voor Sint wel en voor Kerst nog niet..., ja we vieren het allebei; Sinterklaas bij mijn ouders en Kerst bij de (half)Schotse familie van Kevin ;-D.) Hopelijk geeft deze post je dan nog wat inspiratie. En anders kun je hem pinnen voor latere verjaardagscadeau-inspiratie.

De jongens hebben speelgoed van Star Wars, Nerf Nitros en Transformers getest. Kate en ik hebben Elsa met pianojurk en de speelset met Rapunzel & Maximus getest. 

Star Wars Bladebuilders Path of the Force Lightsaber

Met de Star Wars Bladebuilders Path of the Force Lightsaber kun je zelf kiezen of je aan de donkere of aan de lichte kant staat! De set bevat één lichtzwaard plus één rode en één blauwe connector. De connectoren hebben ook nog uitschuifbare onderdelen. Heb je meer sets dan kun je deze met elkaar combineren. De lichtzwaarden zijn uitschuifbaar en kunnen dus makkelijk meegenomen of opgeruimd worden.

Ewan en Mack pakken ieder een Star Wars Bladebuilder uit en testen deze. Bekijk hieronder de YouTube video:


Deze coole lichtzwaarden zijn onder andere te koop bij bol.com via deze affiliate links*:

Disney Frozen Elsa met Pianojurk - Pop

De pianojurk van Elsa uit Disney's Frozen is echt magisch! Met de lichtgevende sterren op haar jurk kun je muziek maken. Er zijn verschillende standen; bij de ene stand wordt je bijvoorbeeld wel begeleid met achtergrond muziek en oplichtende sneeuwvloktoetsen waardoor je Let it Go kunt spelen. In een andere stand kun je zelf liedjes bedenken.

Kate en ik doen samen de unboxing van Elsa met Pianojurk:


Dit magische speelgoed is onder andere te koop bij bol.com via deze affiliate link*:


Nerf Nitro Throttleshot Blitz


Met de Nerf Nitro Throttleshot Blitz kun je zachte (want van foam) autotoojes afvuren. De auto's schieten supersnel uit de Nerf stuntblasters en kunnen zo spectaculaire stunts doen en obstakels omver schieten. Leuk voor stoere kinderen vanaf 5 jaar.

Ewan en Mack unboxen ieder een Nerf Nitro Throttleshot Blitz:

Dit supersnelle speelgoed is onder andere te koop bij bol.com via deze affiliate link*:


Disney Princess Tangled Maximus en Rapunzel - Speelset

Voor grote fans van Rapunzel is deze set met het paard Maximus natuurlijk geweldig. Beide hebben prachtig lang haar dat je kunt borstelen en mooi kunt stylen met de bijgesloten elastiekjes in deze set. Rapunzel kan echt op Maximus zitten en er zitten nog wat leuke accessoires bij, zodat je scenes uit de film kunt naspelen.

Kate doet de unboxing van deze Disney Princess en haar paard en de volgende dag testen we het speelgoed samen (en Elsa met Pianojurk komt dan ook weer even langs):


Deze leuke speelset is onder andere te koop bij bol.com via deze affiliate link*:Star Wars Force Link - Starterset en Kylo Ren's Tie Silencer

Wat een gaaf speelgoed is dit voor Star Wars fans! De Force Link draag je om je pols en al het Force Link Star Wars speelgoed wat je vervolgens oppakt, maakt het juiste geluid. Bij een speelfiguur hoor je bijvoorbeeld de originele stem, maar bij een ruimteschip hoor je vlieggeluiden. Er zijn meer dan 30 Star Wars Force Link producten verkrijgbaar.

Ewan en Mack mochten de Starterset en Kylo Ren's Tie Silencer uitproberen:


Onder andere te koop bij bol.com (affiliate link)*:Transformers All Spark Tech - Starter Pack Shadow Spark Optimus Prime en Autobot Hound

De nieuwste Transformers kun je tot leven brengen met de speciale Power Cube en All Spark Technologie. Bij de starterset zit deze cube (met USB-oplaadsnoer) die je in de borst van verschillende Transformers kun stoppen. Deze laat de Transformer dan praten (wel 20 zinnen), bijpassende geluiden maken en zorgt voor lichteffecten. Spelen met Transformers klonk nog nooit zo echt!

Ewan en Mack pakken ieder een Transformer met All Spark Tech uit (Starter pack Shadow Spark Optimus Prime en Autobot Hound) en laten zien wat deze kunnen:Dit coole speelgoed is onder andere te koop bij bol.com via deze affiliate link*:Wat een gave dingen zitten er tussen hè? Ewan en Mack waren natuurlijk het allerenthousiasts over de Star Wars sets, want dat is op dit moment dé favoriet hier in huis. En de Elsa met pianojurk moest de eerste dagen van Kate overal mee naar toe en werd door iedereen getest die we tegenkwamen (ok wel bekenden natuurlijk ;-)). We hebben de review en unboxing videos met veel plezier gemaakt, dus misschien ga je er daar van toekomst nog wel meer van zien. Abonneer je op mijn kanaal om daar niets van te missen!

Succes met inkopen doen!*Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hasbro.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!

Review en unboxing kinderfilmpjes op YouTube van Star Wars Bladebuilders en Force link, Elsa met pianojurk, Transformers All Spark Tech, Rapunzel en Maxius en Nerf Nitro

Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven:
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief


Geen opmerkingen:

Een reactie posten