Kijk je mee hoe ik een Lego Batman verjaardag en kinderfeestje organiseerde? Ik laat je de feesttafel zien, de versieringen, taarten en hapjes. Ook vertel ik over de originele uitnodiging en wat we voor spelletjes gedaan hebben tijdens het kinderfeestje.

Mack 6 jaar

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden, maar nog steeds leuk om op terug te blikken; Mack z’n verjaardag met het thema Lego Batman.


feestplanner_kind_voorbeeldWil je een onvergetelijk kinderverjaardag organiseren? Met de Printbare Kinderfeest Planner wordt het plannen en organiseren een eitje! Deze uitgebreide 51 pagina’s tellende planner begeleidt je stap voor stap. Bereid je voor op een succesvol feestje! Plan je onvergetelijke kinderfeestje.


De uitnodiging

Voor zijn uitnodiging besloot ik het eens anders aan te pakken en voor een filmpje te gaan. De uitnodigingen mogen namelijk niet zichtbaar op school uitgedeeld worden. Daarom leek het me wel zo leuk en makkelijk om een filmpje te maken en deze digitaal naar de ouders te sturen. Ik heb Mack voor de kast gezet, een aantal zinnen laten nazeggen en gemonteerd tot een originele uitnodiging. De kinderen die uitgenodigd werden konden natuurlijk ook nog niet lezen, maar wel dit filmpje bekijken. Iedereen vond het heel leuk, dus deze manier van uitnodigen was een groot succes. Je kunt een stukje van de uitnodiging hieronder bekijken:

 

Feesttafel en versiering

Het kleurenthema voor deze Lego Batman verjaardag was geel, zwart, wit en paars. Als achtergrond voor de feesttafel had ik slingers met franjes van crêpe papier opgehangen. Een zwart tafelkleed en zwart met gele hapjes en drankjes. 

Als leuk extraatje hadden we een mini-snoepmachine neergezet. Dit vonden de kinderen erg leuk.

In plaats van een standaard slinger had ik deze op stripsuperhelden ‘wolkjes’ gemaakt met gekleurd papier en een zwarte stift:


Gerelateerde berichten

Pokemon verjaardag
Minecraft feestje
Yoshi feestje
Angry Birds feestje


 

Eten en drinken

Hoe leuk ik het ook vind om zelf een mooie taart te maken voor een verjaardag of feestje, het kost wel altijd erg veel tijd. En het voorbereiden van een verjaardag zorgt soms al voor genoeg stress dus ik kies regelmatig voor een Hema fototaart. Een heel goed alternatief, want altijd lekker en ze zien er ook mooi uit. 

Om in het kleurenthema te blijven stonden er verder dropjes, snoepbanaantjes en Oreo’s op tafel. Alle pakjes drinken en flesjes water had ik van een gele wikkel met Lego Batman sticker voorzien en we hadden gele bowl op de tafel.

Lego Batman spelletjes en activiteiten

Mack had op school Batbananen uitgedeeld; een gezonde Batman traktatie. Voor in de goodie bags had ik deze Lego krijtjes gemaakt.

De Batbanaan; een gezonde Batman traktatie


De Batbanaan; een gezonde Batman traktatie

DIY Lego krijtjes maken


DIY Lego krijtjes maken

Lego Batman kinderfeestje

Zijn kinderfeestje had natuurlijk hetzelfde thema. Bij binnenkomst mochten alle kinderen hun cadeau voor Mack verstoppen en daarna mocht hij zoeken en de cadeautjes in die volgorde uitpakken. Dat was al een leuk eerste spelletje.

Vervolgens was het natuurlijk tijd voor taart en wat drinken. Daarna mochten de kinderen ieder een cape versieren met textielstiften. De capes had ik gemaakt van XXL-t-shirts van de Zeeman. Op deze manier had ik er een cape van gemaakt.

Er was ook nog een wedstrijd wie de snelste auto van Lego kon bouwen en er is natuurlijk lekker veel met Lego gespeeld.

Tot slot hebben we nog lekker broodjes met knakworst gegeten en was het alweer tijd om naar huis te gaan. Aan het gooien met de Lego bonenzakjes zijn we niet eens toegekomen, oeps!

Meer ideeën voor leuke spelletjes op een kinderfeestje vind je in dit bericht van Mamaliefde: activiteiten kinderfeestje.

Zo maak je een cape van een t-shirt


Zo maak je een cape van een t-shirt

DIY Lego bonenzakjes


DIY Lego bonenzakjes

 

Tot zo ver mijn ideeën voor een Lego Batman verjaardag. Een feesttafel vind ik altijd erg fijn; vooraf ben je er druk mee, maar als de gasten er zijn is het makkelijker en sta je niet een groot gedeelte van de tijd in de keuken taart en dergelijke te snijden. Het kinderfeestje was ook erg relaxed doordat ze gewoon lekker zelf aan het spelen waren.

 

Bewaar op Pinterest:
Zo organiseer je een Lego Batman verjaardag en kinderfeestje. Ideeën voor de feesttafel, versieringen, taart, hapjes en spelletjes.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: