Twee weken gelden hielden wij ons laatste Blogfeestje en beloofden we nog een uitslag hiervan. Daar is het vandaag tijd voor. En omdat we vroegen om de beste berichten uit 2017 zijn deze negen favorieten stuk voor stuk toppers. Lees dus snel verder!


Favorieten van het best of 2017-feestje

Zomers armbandje van strijkkralen

De eerste favoriet van Janske is deze gave DIY van Mama Maai. Ze laat je zien hoe je een armbandje van strijkkralen kunt maken. Leuk om deze kerstvakantie uit te proberen!

Magere kwarktaart met lange vingers – Taart

Als tweede koos ze voor dit recept van ElsaRblog; een kwarktaart met lange vingers. Wat een leuke variatie op een ‘gewone’ kwarktaart met koek(kruimel)bodem. En het doet mij ook een beetje denken aan een zoete lasagne!

Regenboog kwarktaart traktatie

De laatste favoriet van Janske is ook een recept met kwarktaart, maar nu in handig traktatieformaat van Annekoen Digitaal. Ze maakte namelijk een regenboog kwarktaart traktatie; ideaal voor een eenhoorn of My Little Pony feestje 🙂

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Patroon voor Poppy trollen-muts

Nicole ging onder andere voor dit coole haakpatroon van Kreanimo, namelijk een Poppy trollen-muts. Supergaaf voor in de verkleedkist natuurlijk en het patroon is heel duidelijk met foto-uitleg en gratis!

Romige bananentaart met chocolade (Banoffee pie)

Ook Nicole ging voor een recept van ElsaRblog en dat kan ik wel begrijpen, want ze zien er altijd heerlijk uit en makkelijk om te maken. Zo ook dit recept voor een bananentaart met chocolade. Bij alleen het zien deze taart loopt het water je toch al in de mond?

Pennenbakje knutselen van zoutdeeg en strijkkralen

Nog zo’n leuke strijkkralenknutsel van Mama Maai: ze laat je zien hoe je een pennenbakje maakt van zoutdeeg en strijkkralen. Ook leuk als cadeautje voor oma bijvoorbeeld!

Volg Nicole via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


De knutseltip van 2017: Transferfolie

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog nooit van transferfolie had gehoord, maar na het lezen van de knutseltip van 2017 van NobodyElse ben ik helemaal enthousiast. Wat is dit gaaf, vooral de techniek met de lamineermachine!

Goedgemutste Breicampagne

Verschillende haakpatroontjes voor de kleine mutsjes op de Innocent-flesjes zaten al een paar keer bij mijn favorieten. In dit overzichtsbericht van Sophietjes kun je alle mutsjes bij elkaar vinden. Handig!

Koolhydraatarm Hamburgerbroodje – ‘Cloud Bread’

Dit ziet er toch gewoon uit als een echt hamburgerbroodje? Maar dat is het dus niet. Het is zogenaamd Cloud Bread. Koolhydraatarm en eigenlijk een vermomde omelet. Nicole van Cookies & Carrot Sticks laat zien hoe deze koolhydraatarme hamburgerbroodjes maakt.

 

Bedankt!

Mijn medegastvrouwen

Na deze negen gave favorieten wil ik graag nog een bedankronde doen. Als eerste natuurlijk mijn medegastvrouwen; Janske, Esmeralda en Nicole. Zonder jullie waren de feestjes afgelopen anderhalf jaar niet mogelijk geweest en zo’n succes geworden. Superbedankt dames!

Co-hosts

Dit jaar hebben we ook gewerkt met een groep co-hosts. Ook dat vond ik erg leuk om te doen. Op deze manier konden we het bereik van het Blogfeestje nog verder vergroten en hebben we hopelijk een paar bloggers geholpen om voor het eerste een link-party toe te voegen aan een post. Dit waren ze:
Ilse van Kreanimo
Joyce van Mama Kletst
Charlotte van Aukjes Wereld
Monique van Moonoloog
Jessica van Life by Jess
Roelina van Roelina.nl
Mariëlle van Me-licious
Kelly van Healthy Kelly
Xenia van Life by Xenia
Minke van Mama Minke
Elsa en Inge van ElsaRblog
Esmee van Burn Out Mama
Ook jullie heel erg bedankt allemaal!

 

Alle deelnemers

Tot slot wil ik uiteraard alle deelnemers aan de Blogfeestjes bedanken. Ik heb heel veel nieuwe leuke blogs ontdekt en het was leuk om te zien dat er echt een vast clubje was dat iedere week terug kwam om links achter te laten. Bedankt voor de gezelligheid!

Dan wil ik jullie verder nog een fijne jaarwisseling wensen en alle goeds voor 2018! We komen elkaar vast wel weer ergens online tegen!


Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin’


Bewaar op Pinterest:
De uitslag van ons laatste blogfeestje, met 9 favorieten uit het beste van 2017!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: