Wil je binnenkort een Lego Friends feestje geven? Of een meisjeskamer gezellig versieren? Download dan nu gratis deze printable en knutsel snel en makkelijk deze slinger in elkaar!

Deze leuke Lego Friends verjaardag versiering maak je gewoon zelf. Lego Friends feestartikelen bestellen kan best duur worden of misschien ben je te laat met bestellen. Met behulp van de gratis download, een printer en wat gekleurd papier maak je deze goedkope slinger. Je hebt ook nog een schaar en lijm nodig, maar dan heb je ook echt alles om deze Lego verjaardag versiering te maken.

lego friends slinger knutselen gratis download

Kate is vandaag vier jaar geworden! Cliché, maar goh wat is dat snel gegaan. Als je mij al wat langer volgt, herinner je je misschien de Styling the Bump-blogs, de gender reveal en haar geboorteaankondiging nog. En nu is ze dus gewoon vier jaar geworden en gaat ze morgen echt naar de basisschool. Ze is er helemaal klaar voor. Afgelopen zondag hebben we haar verjaardag gevierd met een supergaaf en gezellig Lego Friends feestje. En daar hoorde natuurlijk ook een leuke slinger bij.

Lego Friends slinger

Na heel wat feestjes organiseren en slingers ontwerpen ben ik erachter dat rechthoekige vlaggetjes opgehangen met kleine knijpertjes eigenlijk net zo leuk zijn als driehoekige die met nietjes vastzitten, maar een stuk minder werk en gedoe. Dus die keuze was snel gemaakt. Verder doet gekleurd papier een hoop, zonder dat gelijk je inktpatronen leeg zijn.
Het gekleurde papier komt bij de Action vandaan en de vlaggetjes zijn halve A4-tjes.

lego friends feest slingers papier action

Voor de letters had ik gehoopt een Lego Friends-lettertype te kunnen gebruiken, dan was ik natuurlijk supersnel klaar geweest. Helaas kon ik dat niet vinden. Ik heb de letters dus één voor één overgetrokken in een computerprogramma en van een paarse rand voorzien. Het goede nieuws is dat het woord Friends universeel te gebruiken is en niet alleen op Kate haar verjaardag. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen 😉

lego friends party banner free download


feestplanner_kind_voorbeeldWil je een onvergetelijk kinderverjaardag organiseren? Met de Printbare Kinderfeest Planner wordt het plannen en organiseren een eitje! Deze uitgebreide 51 pagina’s tellende planner begeleidt je stap voor stap. Bereid je voor op een succesvol feestje! Plan je onvergetelijke kinderfeestje.


Gratis printable

De slinger is dus heel makkelijk te maken. Je neemt vijf gekleurde A4-tjes; ik ben voor paars, roze, geel, groen en blauw gegaan, allen in pastel. Die heb ik gehalveerd. Ook heb je de printable nodig, die kun je hier uitprinten:
Vervolgens knip je de letters uit langs de paarse rand en plak je ze op de vlaggetjes. Hiervoor werkt een gewone Pritt-stift het beste. En dan hang je ze op.

lego friends garland paper craft free download

Veel plezier ermee, als je de printable gaat gebruiken!

Bewaar op Pinterest:
lego friends feestje slingerslego friends verjaardag versiering

Handige printable met speelrecepten

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter