18 september 2018

Lego Friends verjaardag versiering - slinger knutselen

Wil je binnenkort een Lego Friends feestje geven? Of een meisjeskamer gezellig versieren? Download dan nu gratis deze printable en knutsel snel en makkelijk deze slinger in elkaar! 

Deze leuke Lego Friends verjaardag versiering maak je gewoon zelf. Lego Friends feestartikelen bestellen kan best duur worden of misschien ben je te laat met bestellen. Met behulp van de gratis download, een printer en wat gekleurd papier maak je deze goedkope slinger. Je hebt ook nog een schaar en lijm nodig, maar dan heb je ook echt alles om deze Lego verjaardag versiering te maken.

lego friends slinger knutselen gratis download

Kate is vandaag vier jaar geworden! Cliché, maar goh wat is dat snel gegaan. Als je mij al wat langer volgt, herinner je je misschien de Styling the Bump-blogs, de gender reveal en haar geboorteaankondiging nog. En nu is ze dus gewoon vier jaar geworden en gaat ze morgen echt naar de basisschool. Ze is er helemaal klaar voor. Afgelopen zondag hebben we haar verjaardag gevierd met een supergaaf en gezellig Lego Friends feestje. En daar hoorde natuurlijk ook een leuke slinger bij.

Lego Friends slinger 

Na heel wat feestjes organiseren en slingers ontwerpen ben ik erachter dat rechthoekige vlaggetjes opgehangen met kleine knijpertjes eigenlijk net zo leuk zijn als driehoekige die met nietjes vastzitten, maar een stuk minder werk en gedoe. Dus die keuze was snel gemaakt. Verder doet gekleurd papier een hoop, zonder dat gelijk je inktpatronen leeg zijn. 

Het gekleurde papier komt bij de Action vandaan en de vlaggetjes zijn halve A4-tjes.

lego friends feest slingers papier action

Voor de letters had ik gehoopt een Lego Friends-lettertype te kunnen gebruiken, dan was ik natuurlijk supersnel klaar geweest. Helaas kon ik dat niet vinden. Ik heb de letters dus één voor één overgetrokken in een computerprogramma en van een paarse rand voorzien. Het goede nieuws is dat het woord Friends universeel te gebruiken is en niet alleen op Kate haar verjaardag. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen ;-)

lego friends party banner free download


Gratis printable

De slinger is dus heel makkelijk te maken. Je neemt vijf gekleurde A4-tjes; ik ben voor paars, roze, geel, groen en blauw gegaan, allen in pastel. Die heb ik gehalveerd. Ook heb je de printable nodig, die kun je hier uitprinten:


Vervolgens knip je de letters uit langs de paarse rand en plak je ze op de vlaggetjes. Hiervoor werkt een gewone Pritt-stift het beste. En dan hang je ze op.

lego friends garland paper craft free download


Veel plezier ermee, als je de printable gaat gebruiken!


Bekijk ook mijn andere Feestideeën.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Bewaar op Pinterest:
lego friends feestje slingerslego friends verjaardag versiering

Handige printable met speelrecepten

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en krijg toegang tot de exclusieve MizFlurry freebies pagina. Hier staan gratis printables die je niet gewoon op deze site kunt vinden. Bijvoorbeeld een handige download met veertien sensory play-recepten.

Dit is een printable waarin ik 14 speelrecepten van mijn blog heb verzameld. Het leek mij handig om ze allemaal op één plek te hebben. Als je ze uitprint en in de keuken bewaard hoef je niet steeds je tablet of telefoon te ontgrendelen én je hebt altijd snel een knutselidee (voor op een regenachtige dag) voor handen.

Het ene vel bevat recepten die eetbaar en geschikt zijn voor kleine kinderen, zoals een sensory bin, klei recept, eetbare verf, gekleurde spaghetti, peuterlijm, regenboogrijst, gekleurd zoutdeeg en gelatine. Op het andere vel kun je recepten en ideeën vinden voor grotere kinderen, namelijk voor slijm, cloud dough, bellenblaas, puffy paint, verf voor in bad en wit zoutdeeg.Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang een link waarmee je -onder andere- deze handige printable kunt downloaden.


* verplicht veld
1 opmerking:

  1. Oh wat leuk😃 Dit gaat nog wel van pas komen met twee Lego liefhebbende meiden in huis.

    Hij past ook mooi in onze Creatieve Linkparty van deze maand. We hebben het thema 'Lego'. Zou je deze misschien willen komen delen?

    BeantwoordenVerwijderen

SintSint