18 september 2018

Lego Friends slinger knutselen - gratis printable

Wil je binnenkort een Lego Friends feestje geven? Of een meisjeskamer gezellig versieren? Download dan nu gratis deze printable en knutsel snel en makkelijk deze slinger in elkaar! 

lego friends slinger knutselen gratis download

Kate is vandaag vier jaar geworden! Cliché, maar goh wat is dat snel gegaan. Als je mij al wat langer volgt, herinner je je misschien de Styling the Bump-blogs, de gender reveal en haar geboorteaankondiging nog. En nu is ze dus gewoon vier jaar geworden en gaat ze morgen echt naar de basisschool. Ze is er helemaal klaar voor. Afgelopen zondag hebben we haar verjaardag gevierd met een supergaaf en gezellig Lego Friends feestje. En daar hoorde natuurlijk ook een leuke slinger bij.

Lego Friends slinger 

Na heel wat feestjes organiseren en slingers ontwerpen ben ik erachter dat rechthoekige vlaggetjes opgehangen met kleine knijpertjes eigenlijk net zo leuk zijn als driehoekige die met nietjes vastzitten, maar een stuk minder werk en gedoe. Dus die keuze was snel gemaakt. Verder doet gekleurd papier een hoop, zonder dat gelijk je inktpatronen leeg zijn. 

Het gekleurde papier komt bij de Action vandaan en de vlaggetjes zijn halve A4-tjes.

lego friends feest slingers papier action

Voor de letters had ik gehoopt een Lego Friends-lettertype te kunnen gebruiken, dan was ik natuurlijk supersnel klaar geweest. Helaas kon ik dat niet vinden. Ik heb de letters dus één voor één overgetrokken in een computerprogramma en van een paarse rand voorzien. Het goede nieuws is dat het woord Friends universeel te gebruiken is en niet alleen op Kate haar verjaardag. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen ;-)

lego friends party banner free download


Gratis printable

De slinger is dus heel makkelijk te maken. Je neemt vijf gekleurde A4-tjes; ik ben voor paars, roze, geel, groen en blauw gegaan, allen in pastel. Die heb ik gehalveerd. Ook heb je de printable nodig, die kun je hier uitprinten:


Vervolgens knip je de letters uit langs de paarse rand en plak je ze op de vlaggetjes. Hiervoor werkt een gewone Pritt-stift het beste. En dan hang je ze op.

lego friends garland paper craft free download


Veel plezier ermee, als je de printable gaat gebruiken!


Bekijk ook mijn andere Feestideeën.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!
lego friends feestje slingers

Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven (en krijg toegang tot de freebies pagina met extra gratis printables):
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief


Geen opmerkingen:

Een reactie posten