Alweer 2 weken geleden, maar ik zat steeds niet lang genoeg achter de computer om een post te schrijven. Ik had nog een paar buikfoto’s staan zelfs, dus die wil ik ook nog even met jullie delen.

De buik met 39 weken:

En 39 weken + 4 dagen:

Ik dacht tijdens het nemen van de laatste foto’s dat de bevalling begonnen was, want ik heb de laatste dagen voor de bevalling veel last van voorweeën gehad, maar dat was dus niet zo. Zelfs de uitgerekende datum ging voorbij (terwijl mijn jongens al voor die tijd geboren waren). Donderdag 18 september plaatste ik ’s morgens deze foto nog op instagram:

Om 13:15 had ik een controle bij de verloskundige en die bood aan om me te strippen. Dat werkte! Drie uur later kwamen we aan in het ziekenhuis en nog eens zes uur later is Kate geboren.

Het was pittig, maar alles is goed gegaan en zonder pijnstilling of ingrijpen. En nu is ons moppie al weer twee weken oud, wat gaat het toch snel! Hier nog wat foto’s:


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: