3 september 2014

Styling the Bump - 38 weken

Vandaag ben ik 38 weken zwanger. De baby mag dus komen, maar het kan ook nog vier weken duren.. Ik voel me redelijk, alhoewel het natuurlijk wel de laatste loodjes zijn. Het zwanger zijn ben ik een beetje zat, maar de baby mag nog wel twee weken doorgroeien van mij en dan weer een paar dagen voor de uitgerekende datum komen, net als Ewan en Mack. Maar we zien wel. Het komt wanneer het komt :)

Zo zag ik er vandaag uit:

En nog een schattige foto van de jongens die m'n buik kussen :DVolg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

6 opmerkingen:

 1. Je ziet er leuk uit! En dat leren jasje vind ik er leuk bij. Lekker stoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, al 38 weken!! Het einde is in zicht! Alvast veel succes met de bevalling! Je ziet er nog steeds stralend zwanger uit trouwens, met een toffe outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet er heel leuk uit zo!! Top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proficiat met de geboorte van jullie dochtertje!!
  Op feesboek zag ik dat je profielfoto was veranderd, wauw!!!
  Heel veel geluk samen!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen

SintSint