9 oktober 2018

Star Wars verjaardag idee: gratis printable Luke, I am your water

Op zoek naar een Star Wars verjaardag idee of Star Wars uitdeelcadeautjes? Wil je een Star Wars traktatie zelf maken? Met deze handige, gratis printable is dit makkelijk te doen en het is nog supergezond ook.

Geef jij binnenkort een Star Wars feest? En zoek je nog wat grappigs voor op de feesttafel? Dan wil je deze gratis download niet missen! 

star_wars_water_luke
Ik had meer berichten over de verjaardagen van de kinderen beloofd, dus hier is er weer eentje. Deze Star Wars flesje water met de tekst "Luke, I am your water" had ik voor Mack zijn zevende verjaardag gemaakt. Ze waren een groot succes!


Ze zijn super makkelijk te maken. Je koopt gewoon een 12 goedkope flesjes water, print 3 keer de printable uit, knipt en plakt wat en je bent al klaar!Lego Star Wars verjaardag

Deze flesjes waren onderdeel van Mack z'n Lego Star Wars verjaardag. Op de foto kun je ook de gezonde lichtzwaarden zien, die hij uitgedeeld heeft op school als traktatie. Luke, I am your water printableJe kunt de printable downloaden door op het plaatje te klikken of via deze link: Luke, I am your water printable. De wikkel staat er vier keer op per A4-tje.

Heb jij Star Wars-fans in huis?


Bekijk ook mijn andere Feestideeën.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Bewaar op Pinterest:
free star wars printable water bottle pintereststar wars verjaardag idee pinterest

Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven (en krijg toegang tot de freebies pagina met extra gratis printables):
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief
1 opmerking: