Heb jij een My Little Pony-fan in huis die ook nog eens van zingen houdt? Dan is dit het perfecte cadeau voor haar. Kate mocht de Zingende Rainbow Dash alvast uitproberen en in dit bericht kun je lezen wat Rainbow Dash allemaal kan en Kate haar reactie zien.

review zingende rainbow dash fb

Afgelopen vrijdag kregen we een pakketje van Hasbro met daarin de Zingende Rainbow Dash. Zoals je al kon lezen in Tips en ideeën voor leuke cadeaus voor kinderen verwachtte ik dat deze My Little Pony echt wat voor Kate zou zijn. En ik had gelijk. Zondag, na de intocht van Sinterklaas, hebben we hem samen uitgepakt en getest. Hoe dat ging kun je bekijken in onderstaande video:

 


Gerelateerde berichten

Tips en ideeën voor leuke cadeaus voor kinderen
Cadeautips voor jongens en een meisjespeuter (verlanglijstjesinspiratie)
Speelgoedtips voor kinderen (kinderfilmpjes YouTube)
Inspiratie voor het Sinterklaas verlanglijstje
Gratis feestdagen planner – pakket met 11 handige printables


 

Zingende Rainbow Dash

zingende Rainbow Dash in doos

De Zingende Rainbow Dash is een speelfiguur van ongeveer 20 cm hoog. Ze heeft natuurlijk het uiterlijk van Rainbow Dash: blauw, met regenbooghaar. Speciaal aan deze uitvoering is de microfoon (met vleugels!) die aan haar vast zit en haar coole glitter zonnebril.
Als je op haar cutie mark drukt, begint ze een van haar vijf voorgeprogrammeerde liedjes te zingen. Met nog een keer drukken ga je naar het volgende liedje. Als je de cutie mark vijf seconden ingedrukt houdt, verander je de taal (Nederlands of Frans) waarin ze zingt en praat.
Dat praten doet ze trouwens als je haar zonnebril naar beneden doet. Ze kent vijftien verschillende zinnetjes. Als je haar zonnebril naar boven doet, wordt ze stil. (Wil je haar helemaal uitzetten, dan kun je het schuifje op haar buik gebruiken.)

review zingende rainbow dash

De vijf liedjes die ze zingt, zijn allemaal bekend van de televisie-serie. De teksten van deze liedjes staan ook in het bijgeleverde boekje.

review zingende rainbow dash meezingen

Er kan op meerdere manieren met Rainbow Dash gespeeld worden: je kunt gewoon luisteren naar haar liedjes, meezingen door de microfoon of alleen zingen. Als je het blauwe hartje op de microfoon ingedrukt houdt, werkt hij echt. Dat wil zeggen, dan hoor je je stem door de luidspreker van de pony. Of je kunt gewoon met haar spelen en haar bijvoorbeeld mee laten doen aan een dierenpicknick, zoals Kate deed 🙂

 

Cadeautip voor My Little Pony fans

review zingende rainbow dash my little pony liefde

Kate is erg blij met haar nieuwe pony. Kijk maar eens hoe stevig ze hem vasthoudt op de foto’s, pure My Little Pony liefde, haha. De prijs valt ook nog wel mee, ik heb hem gezien voor €24,99/€29,99. Leuk dus voor op het verlanglijstje!

 


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hasbro.


Als je dit bericht gaat bewaren op Pinterest, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht 😉 Alvast bedankt!
zingende rainbow dash review pinterest


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics