De afgelopen jaren heb ik flink wat blogs en printables met het thema Minecraft gemaakt. Hoog tijd om ze eens op een rijtje te zetten!

Minecraft ideeën

Minecraft kinderfeestje ideeën met printable om een Minecraft taart te craften

Minecraft-kinderfeestje; met leuke Minecraft blok-uitnodigingen (gratis download!), een echte Minecraft-taart en wat er in de goodie bags zat: Minecraft kinderfeestje ideeën.

minecraft taart pinterest minecraft uitnodiging printable pinterest

 

Minecraft traktaties

Makkelijke en leuke Minecraft-traktaties, leuk om bijvoorbeeld uit te delen op school. Met gratis te downloaden labels: Minecraft traktatie printable.
minecraft traktaties gratis printable

 


feestplanner_kind_voorbeeldWil je een onvergetelijk kinderverjaardag organiseren? Met de Printbare Kinderfeest Planner wordt het plannen en organiseren een eitje! Deze uitgebreide 51 pagina’s tellende planner begeleidt je stap voor stap. Bereid je voor op een succesvol feestje! Plan je onvergetelijke kinderfeestje.


Minecraft feesttafel inspiratie met printable voor Minecraft eten

Minecraft-verjaardag: ideeën voor een feesttafel, versieringen en spelletjes. Inclusief handige en gratis printable voor bordjes bij het eten op de feesttafel: Minecraft verjaardag inspiratie.
Minecraft feesttafel gratis printable

 

Minecraft uitnodiging voor een verjaardag of kinderfeestje

Ga je een Minecraft feestje organiseren en Minecraft uitnodiging maken? Maak een Minecraft feestje thuis (of ergens anders) nog leuker met deze gratis Minecraft uitnodiging voor een verjaardag.
Minecraft uitnodiging leeg template

 

Minecraft Wie is het?

Minecraft printable voor het Wie is het spel? Gratis download. Leuk voor Minecraft fans en feestjes.
minecraft printable wie is het

Minecraft picknick in het bos

Lees alles over onze gezonde Minecraft picknick in het bos! Leuke activiteit voor kinderen zonder schermen. Zo hou je een Minecraft picknick in het bos.
minecraft picknick in het bos

 

Minecraft voor moeders

Ik vind het zelf erg leuk om Minecraft samen met de kinderen te spelen. Wil je je iets meer verdiepen in het spel? Bekijk dan deze twee berichten eens:
Een uitgebreide beschrijving hoe je de eerste nacht in Minecraft (PE) overleeft: Zo overleef je de eerste nacht in Minecraft.
Minecraft zo overleef je de eerste nacht

 

Minecraft voor moeders: in deze post leg ik uit hoe je een nieuw spel start in Minecraft Pocket Edition, hoe de besturing werkt en hoe je een klein huis bouwt: Zo bouw je een huis in creative.
Minecraft huis creative

 

NB Deze berichten zijn al wat ouder en met een verouderde versie van Minecraft gemaakt, maar het basisprincipe blijft hetzelfde.
 

Leren lezen met Minecraft

Deze twee werkbladen met Minecraft-thema zijn perfect voor beginnende lezers om wat extra te oefenen. Ze sluiten aan bij kern 1 van de methode Veilig Leren Lezen en zijn geschikt voor kinderen die net in groep 3 zitten: leren lezen met Minecraft.
Minecraft leren lezen kern 1

 

 
Veel plezier!
 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics