27 oktober 2021

Minecraft ideeën en gratis printables

De afgelopen jaren heb ik flink wat blogs en printables met het thema Minecraft gemaakt. Hoog tijd om ze eens op een rijtje te zetten! 
Minecraft ideeën

Minecraft kinderfeestje ideeën met printable om een Minecraft taart te craften 

Minecraft-kinderfeestje; met leuke Minecraft blok-uitnodigingen (gratis download!), een echte Minecraft-taart en wat er in de goodie bags zat: Minecraft kinderfeestje ideeën.
minecraft taart pinterest minecraft uitnodiging printable pinterest


Minecraft traktaties 

Makkelijke en leuke Minecraft-traktaties, leuk om bijvoorbeeld uit te delen op school. Met gratis te downloaden labels: Minecraft traktatie printable.

minecraft traktaties gratis printable


Minecraft feesttafel inspiratie met printable voor Minecraft eten 

Minecraft-verjaardag: ideeën voor een feesttafel, versieringen en spelletjes. Inclusief handige en gratis printable voor bordjes bij het eten op de feesttafel: Minecraft verjaardag inspiratie

Minecraft feesttafel gratis printable

Minecraft uitnodiging voor een verjaardag of kinderfeestje

Ga je een Minecraft feestje organiseren en Minecraft uitnodiging maken? Maak een Minecraft feestje thuis (of ergens anders) nog leuker met deze gratis Minecraft uitnodiging voor een verjaardag. 

Minecraft uitnodiging leeg templateMinecraft Wie is het? 

Minecraft printable voor het Wie is het spel? Gratis download. Leuk voor Minecraft fans en feestjes.

minecraft printable wie is het

Minecraft picknick in het bos 


Lees alles over onze gezonde Minecraft picknick in het bos! Leuke activiteit voor kinderen zonder schermen. Zo hou je een Minecraft picknick in het bos

minecraft picknick in het bos


Minecraft voor moeders

Ik vind het zelf erg leuk om Minecraft samen met de kinderen te spelen. Wil je je iets meer verdiepen in het spel? Bekijk dan deze twee berichten eens: 

Een uitgebreide beschrijving hoe je de eerste nacht in Minecraft (PE) overleeft: Zo overleef je de eerste nacht in Minecraft.

Minecraft zo overleef je de eerste nachtMinecraft voor moeders: in deze post leg ik uit hoe je een nieuw spel start in Minecraft Pocket Edition, hoe de besturing werkt en hoe je een klein huis bouwt: Zo bouw je een huis in creative.

Minecraft huis creative


NB Deze berichten zijn al wat ouder en met een verouderde versie van Minecraft gemaakt, maar het basisprincipe blijft hetzelfde.

Leren lezen met Minecraft

Deze twee werkbladen met Minecraft-thema zijn perfect voor beginnende lezers om wat extra te oefenen. Ze sluiten aan bij kern 1 van de methode Veilig Leren Lezen en zijn geschikt voor kinderen die net in groep 3 zitten: leren lezen met Minecraft.

Minecraft leren lezen kern 1Veel plezier!Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie.


Bewaar op Pinterest:
Minecraft activiteiten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veldGeen opmerkingen:

Een reactie posten