2 november 2011

Bouw een hut! (Speelchallenge dag 2)

Sinds een paar weken volg ik allerlei leuke blogs, voornamelijk om knutsel-, speel- en leerideeën op te doen. Gisteren kwam ineens de Hands on Play challenge voorbij en het leek me erg leuk om daaraan mee te doen. De eerste opdracht van de challenge was het opschrijven van je verwachtingen, maar vandaag kwam de eerste echte speelopdracht: bouw een hut. Goed idee!

Dus: banken opzij geschoven; dekens, kussens, twee wasrekken, knijpers, kindermatrasje, gewatteerd boxkleed en speelkleed gepakt en het bouwen kon beginnen. Ik heb wel vaker een hut gebouwd met Ewan, maar nu ging hij voor het eerst zich er echt mee bemoeien en meehelpen :) Het is een supergrote (voor onze huiskamer) hut geworden:Daarna was het tijd voor de lunch en hebben we onze broodjes in de hut gegeten. Mack er natuurlijk ook bij, die heeft zelfs nog even geslapen in de hut! Ewan had ik z'n bak met keukenspullen gegeven en hij kwam me steeds eten brengen terwijl ik Mack aan het voeden was, superlief. O ja, en z'n schoenen moesten ook allemaal in de hut..


Later kwam hij aanzetten met een slinger en een grote opblaasbare drie; hij vond het tijd voor een feestje! Hij wilde ook chips, maar dat had ik helaas niet in huis. Dus toen hebben we maar een paar tuccies gegeten en lang zal leven gezongen.


De hut heeft de hele middag overleefd en toen papa thuiskwam was hij erg onder de indruk ;) Ewan en ik hebben heerlijk samen gespeeld en veel langer dan de vijftien minuten :D

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

Pinterestafbeelding

3 opmerkingen:

SintSint