De opdracht voor dag 20 van challenge duurde niet zo lang. We schilderen eigenlijk best regelmatig en vorige week heeft Ewan superlang geschilderd. Maar ik wilde voor de challenge iets doen wat we niet eerder gedaan hadden, maar wat niet te veel voorbereiding/opruimwerk zou zijn. Het werd iets heel simpels; kleurplaten schilderen. Ik heb een boek met Cars-kleurplaten gepakt en daar een paar kopietjes uit gemaakt en wat (vinger)verf op een bordje gespoten, kwasten erbij en we waren er klaar voor. We hebben zelfs geen plastic op de tafel gelegd en geen kliederschort voor gedaan en dat ging heel goed. Ewan wilde graag met oranje verven, wat we niet hadden, maar hij kwam zelf met de oplossing: geel en rood. We hebben denk ik 20 minuten geverfd. Simpel, snel en leuk.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: