Nog verder achterop geraakt met de Hands on Play Challenge, want we zijn van het weekend naar Düsseldorf geweest, met mijn schoonouders, zwager en schoonzus. Het was erg gezellig.
Vrijdagavond hebben we eerst nog lekker Grieks gegeten bij de Millers thuis en toen zijn we vertrokken. Volgens Ewan waren we op weg naar Diesels dorf. Mack hield zich goed tot de Duitse grens en toen begon hij met huilen :S Even gestopt om te voeden, maar daarna vond hij het nog steeds niet leuk. Toen ben ik achterin gekropen en heb alle kinderliedjes die ik kende gezongen en hem geaaid (45 minuten lang) en toen ging het gelukkig wel.
We zaten in het Madison Hotel. Het hotel was wel goed en er was natuurlijk wel een lift, maar er waren ook overal trappen (soort halve verdiepingen), wat niet zo handig was met twee kinderwagens. Maar de kamers waren ruim, hadden een bad en beneden was een zwembad:D En we zaten redelijk dicht bij het centrum, dus alles was te lopen.

 

Nadat we de kamers hadden bekeken en de bagage hadden neergezet, zijn we nog even naar buiten gegaan om wat te drinken te kopen. We kwamen ook langs een McDonalds en daar heb je in het buitenland altijd weer wat andere burgers dan hier, dus daar moesten we even wat kopen:) Ik heb de Alpenchicken geprobeerd en die was heel lekker.
De volgende dag zijn we de stad in gegaan, naar de Engelse winkel natuurlijk, waar ik cream of tartar en golden syrup heb gekocht. Nu kan ik nog meer bakken en experimenten uitvoeren.
Natuurlijk hebben we ook de kerstmarkten bezocht. Deze had leuke huisjes als kraampjes:

 

De jongens hebben veel geslapen:

 

 

Of waren juist heel lief wakker:
Hier moest natuurlijk ook een foto van gemaakt:

 

We hebben ook nog een ijsje gegeten onder de Saturn:

 

En Ewan liep gezellig tussen opa en oma in terug naar het hotel:
Daar heeft de helft even uitgerust (Ewan sliep bij opa en oma op de kamer en was al om half 6 wakker) en is de andere helft gaan zwemmen. Het water was niet superwarm en Ewan had het vooral in het begin heel koud, maar we hebben wel een hoop lol gehad.
Toen was het tijd voor het avondeten. We hebben buiten (wel met zo’n buitenverwarming, maar toch) gegeten bij een Italiaans restaurant. Het was erg lekker.

 

Daarna nog even langs en over de kerstmarkten gelopen. Ik ben met Ewan in deze draaimolen geweest:
Eerst wilde hij er niet in en was hij gewoon de hele tijd aan het kijken:

 

Maar toen we het nog een keer vroegen wilde hij wel en wel in de blauwe boot. Hij vond het erg mooi en wilde nog een keer:) En dat kon oma natuurlijk niet weerstaan;)
Daarna hebben we nog wat gelopen en toen terug naar het hotel. Het was inmiddels wel behoorlijk fris geworden. Vanochtend nog ontbijt in het hotel gehad en daarna zijn we weer terug naar Nederland gereden. Het was heel leuk.

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: