27 november 2011

Weekend Düsseldorf

Nog verder achterop geraakt met de Hands on Play Challenge, want we zijn van het weekend naar Düsseldorf geweest, met mijn schoonouders, zwager en schoonzus. Het was erg gezellig.

Vrijdagavond hebben we eerst nog lekker Grieks gegeten bij de Millers thuis en toen zijn we vertrokken. Volgens Ewan waren we op weg naar Diesels dorf. Mack hield zich goed tot de Duitse grens en toen begon hij met huilen :S Even gestopt om te voeden, maar daarna vond hij het nog steeds niet leuk. Toen ben ik achterin gekropen en heb alle kinderliedjes die ik kende gezongen en hem geaaid (45 minuten lang) en toen ging het gelukkig wel.

We zaten in het Madison Hotel. Het hotel was wel goed en er was natuurlijk wel een lift, maar er waren ook overal trappen (soort halve verdiepingen), wat niet zo handig was met twee kinderwagens. Maar de kamers waren ruim, hadden een bad en beneden was een zwembad:D En we zaten redelijk dicht bij het centrum, dus alles was te lopen.


Nadat we de kamers hadden bekeken en de bagage hadden neergezet, zijn we nog even naar buiten gegaan om wat te drinken te kopen. We kwamen ook langs een McDonalds en daar heb je in het buitenland altijd weer wat andere burgers dan hier, dus daar moesten we even wat kopen:) Ik heb de Alpenchicken geprobeerd en die was heel lekker.

De volgende dag zijn we de stad in gegaan, naar de Engelse winkel natuurlijk, waar ik cream of tartar en golden syrup heb gekocht. Nu kan ik nog meer bakken en experimenten uitvoeren.

Natuurlijk hebben we ook de kerstmarkten bezocht. Deze had leuke huisjes als kraampjes:

De jongens hebben veel geslapen:


Of waren juist heel lief wakker:

Hier moest natuurlijk ook een foto van gemaakt:

We hebben ook nog een ijsje gegeten onder de Saturn:

En Ewan liep gezellig tussen opa en oma in terug naar het hotel:

Daar heeft de helft even uitgerust (Ewan sliep bij opa en oma op de kamer en was al om half 6 wakker) en is de andere helft gaan zwemmen. Het water was niet superwarm en Ewan had het vooral in het begin heel koud, maar we hebben wel een hoop lol gehad.

Toen was het tijd voor het avondeten. We hebben buiten (wel met zo'n buitenverwarming, maar toch) gegeten bij een Italiaans restaurant. Het was erg lekker.

Daarna nog even langs en over de kerstmarkten gelopen. Ik ben met Ewan in deze draaimolen geweest:

Eerst wilde hij er niet in en was hij gewoon de hele tijd aan het kijken:

Maar toen we het nog een keer vroegen wilde hij wel en wel in de blauwe boot. Hij vond het erg mooi en wilde nog een keer:) En dat kon oma natuurlijk niet weerstaan;)

Daarna hebben we nog wat gelopen en toen terug naar het hotel. Het was inmiddels wel behoorlijk fris geworden. Vanochtend nog ontbijt in het hotel gehad en daarna zijn we weer terug naar Nederland gereden. Het was heel leuk.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

2 opmerkingen:

  1. Het was super gezellig, mooie blog over het weekend! Heerlijke moppies zijn het!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is zowel aan het verhaal dat je schreef, als aan de gezichten op de foto's te zien, dat jullie een leuk weekend hadden. Fijn!

    BeantwoordenVerwijderen