De opdracht van dag 27 (en activiteit nr. 2 van onze adventskalender) was verkleden. Toen ik Ewan vanmorgen onze adventskalender liet zien en hem vertelde dat we vandaag gingen verkleden, had hij er helemaal geen zin in. Ewan houdt niet van verkleden.

We moesten eerst naar het consultatiebureau voor Mack, maar toen we terugkwamen ben ik de kasten langsgegaan om een grote tas te vullen met mogelijke verkleedkleren. Voor Ewan z’n piraten- en pietenpak, maar ook z’n nette pak en een voetbaltenue. Voor Mack alleen z’n nette pak en voor mezelf mijn heksenjurk en een prinsessenjurk. En ook nog een gestreept blauw ding voor papa, mocht die ook een keer mee willen doen. Ik wil de tas in gebruik houden als ‘verkleedkist’. Ook heb ik stropdasjes, strikjes, nette schoenen, etc. in de tas gestopt. En als laatste verschillende hoeden. Ewan kreeg toen in de gaten waar ik mee bezig was en de hoeden vond hij heel interessant. Dus hij ging vanzelf al meedoen.

Mack heb ik z’n nette pak aangetrokken en zelf de prinsessenjurk. Daarna heb ik Ewan wat foto’s laten maken.

Toen heb ik Ewan aangespoord om zich ook te verkleden en zijn keuze viel uiteindelijk (natuurlijk) op z’n ‘dikke controleurspak’. Die gouden ketting moest er van hem bij:)

Toen zijn we bij opa in het museum naar de treinen gaan kijken. Dat vonden ze erg leuk. En na afloop zei Ewan: “verkleden is heel leuk”. Hopelijk wil hij het nu wat vaker doen en wil hij morgen zijn zwarte pietenpak aan!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: