Voor het maken van de wintersnackmix kwam de popcornmachine weer eens tevoorschijn.

Eigenlijk had ik samen met Ewan de ingrediënten voor de mix willen kopen, maar omdat Mack gisteren ziek was konden we niet naar de supermarkt. Dus hebben we het gemaakt met dingen die we al in huis hadden. Beetje magertjes, maar Ewan vond het toch heel leuk en vooral de popcornmachine was natuurlijk heel erg leuk.

(Ik vroeg ze te lachen voor de foto.. niet gelukt. Ewan ziet er ook erg moe uit, hij was ’s middags thuis van school omdat hij van slaperigheid van zijn stoel gevallen was op school..)


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: