9 mei 2014

Styling the Bump - 21 weken

Oeps ik loop nu twee dagen achter met de buikfoto's. Eerder lukte het me steeds om de foto op woensdag te maken, op die dag ben ik ook steeds officieel een week verder. Vorige week was het donderdag en deze week zelfs vrijdag.
Verhuizen

De reden ligt onder andere bij de verhuizing :O Ik heb altijd gezegd dat ik nooit wilde verhuizen tijdens een zwangerschap, maar nu kwam er een huis voorbij dat we niet wilden laten schieten. Het is drie minuten lopen van ons huidige huis, maar wel twee keer zo groot + garage, een tuin, CV, ligbad; allemaal dingen die we nu niet hebben. Het koopcontract is getekend en de hypotheekofferte ook, dus het is nu wachten op de goedkeuring van de financiering. We verwachten dat dat wel goed komt, dus tussendoor ben ik al aan het opruimen en inpakken en zijn we al de keuken aan het uitzoeken etc. Spannend!

Buikfoto's

Maar goed hier dus toch nog de buikfoto's van deze week:
Accessoires bij positiekleding

De top is van H&M en heb ik nieuw voor deze zwangerschap en is ook nog te koop. De positiebroek is van Mamalicious. Het wordt steeds lastiger om mijn gewone kleding te blijven dragen. Alles wat ik niet meer pas, heb ik afgelopen week ingepakt en dat waren mijn gewone broeken, de helft van mijn jurken en de meeste t-shirts. Jasjes, vesten en blouses kan ik voorlopig nog open dragen. Mijn zusje bracht van de week een grote tas met positiekleding, dus ik denk niet dat ik voorlopig iets hoef te kopen.

Iets wat je altijd nog kunt gebruiken om je outfit leuker of hipper te maken en waarvoor je niet naar een winkel met positiekleding hoeft, zijn accessoires zoals een leuke sjaal, riem of sieraden.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint