Gisteren was ik 22 weken en 2 dagen zwanger, één jaar getrouwd en droeg ik dit:

Buikfoto’s

Lievelingsrok

Ik ben zo blij dat ik deze rok nu heb. Vanaf het begin van m’n zwangerschap wilde ik graag een lange, zwart/wit gestreepte rok. Dit exemplaar zag ik donderdag bij de H&M hangen, gewone kleding. Het is een maat M, maar het elastiek zit nog helemaal niet strak. Als het wel strak gaat zitten onder mijn buik dan kan ik de rok ook nog een tijd boven mijn buik dragen, want daar zit ie nog een stuk losser. Mijn shirt is trouwens ook van de H&M, dit is wel een positieshirt en volgens mij al een paar keer voorbijgekomen tijdens Styling the Bump. Met een wit en een zwart positieshirt kun je volgens mij sowieso niet de mist in gaan. Nou dat was het weer voor deze week, ik wens jullie een hele mooie week toe en lekker genieten van het mooie weer!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: