14 augustus 2014

Styling the Bump - 35 weken

Gisteren is het e i n d e l i j k weer eens gelukt om een buikfoto te maken. Ik vind het jammer dat het al die weken niet is gelukt, maar het is niet anders. We zijn inmiddels verhuisd en we wonen nu al weer bijna vier weken in ons nieuwe huis (en de zomervakantie is ook al weer bijna voor 2/3 om!). De jongens vinden het hier heerlijk en hebben helemaal geen moeite gehad met wennen. Wij vinden het zelf ook een heel fijn huis, maar we zijn nog steeds bezig met uitpakken en van die klusjes zoals lampen en gordijnen ophangen en nog maar een keer naar Ikea etc. We kijken er erg naar uit om dat achter de rug te hebben. Het is/wordt allemaal heel mooi en cool:)

Nou hier dus de foto's van gisteren, precies 35 weken zwanger. Ik was te lui en moe om naar boven te lopen om m'n statief en flits te pakken, maar ik heb ze in ieder geval gemaakt:


Ik heb niet zoveel over de kleding te vertellen; het vestje was nieuw voor deze zwangerschap en van de Prenatal, hemdje gaat voor de derde ronde (H&M) en de broek is al een paar keer voorbij gekomen tijdens deze serie posts. Hopelijk tot volgende week!

3 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! En dat vestje is ook nog leuk na de zwangerschap denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, al 35 weken, wat gaat het ineens snel!
  En wat een mooie buik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo fleur! ten eerste wil ik even zeggen gefeliciteerd, en ik wou even zeggen dat ik je blog er leuk vind, ik zou het leuk vinden als je mijn blog ook zou volgen en even bekijken: www.pinklifestyles.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen