16 december 2014

Dit recept voor sneeuwklei kun je helemaal zelf maken. Ik vind het heel fijn om zelf klei te maken; je krijgt een grote (in vergelijking met de potjes die je in de winkel koopt) hoeveelheid klei, die lekker zacht is (niet zoals die harde blokken bij de peuterspeelzaal of op de basisschool) en je weet precies wat er in zit. Daarnaast kun je eindeloos variëren met kleuren en geuren en dingen toevoegen. Zoals bij deze klei bijvoorbeeld glitters. Door het gebruik van maïzena wordt de klei mooi wit. 

sneeuwklei recept
7 december 2014

Tussen alle bedrijven door is het toch gelukt om de kerstboom op te zetten en nog wat kastjes met kerstspullen te versieren, mede dankzij de hulp van mijn zus. Ben je nog op zoek naar inspiratie om je huis te versieren, bekijk dan mijn Pinterestbord met kerstversieringen.4 december 2014

De adventsactiviteit voor vandaag is de Pietenacademie. Dat is eigenlijk gewoon een klein feestje, waarbij de kinderen allerlei Pietentaken moeten uitvoeren. Ook erg leuk als Sinterklaaspreparty voor pakjesavond :D Als alle taken goed zijn uitgevoerd, kun je de kinderen een Pietendiploma geven.

pietenacademie
1 december 2014

Vandaag was ik bij Koffietijd om daar mijn adventskalender in elkaar te knutselen. Hebben jullie het gezien? Het was heel gezellig met de andere bloggers, Ramona van Beauty Nails Fun en Shifra van A Cup of Life en natuurlijk een hele leuke ervaring.


Mijn uitzicht, een kwartier voor we live gingen

29 november 2014

Hier ben ik weer met mijn jaarlijks terugkerende adventskalender. En dit jaar is het extra bijzonder, want ik mag de kalender live bij Koffietijd in elkaar knutselen! Dat vraag natuurlijk om een goede tutorial, dus ik ben lekker bezig geweest. Mijn eerste idee was een lange slinger van een soort Christmas crackers met natuurlijk voor iedere dag een activiteit. Maar de slinger werd een beetje lastig uit te voeren dus het is een krans geworden. Zie hier het eindresultaat:15 oktober 2014

Inmiddels is de herfst toch wel echt begonnen. Het is een rare zomer voor mij geweest, met de verhuizing en door mijn zwangerschap steeds verder afnemende energie. Maar nu gaat het weer de goede kant op met mijn fitheid en ik vind het wel weer tijd voor een lijstje.


2 oktober 2014

Alweer 2 weken geleden, maar ik zat steeds niet lang genoeg achter de computer om een post te schrijven. Ik had nog een paar buikfoto's staan zelfs, dus die wil ik ook nog even met jullie delen.

De buik met 39 weken:

3 september 2014

Vandaag ben ik 38 weken zwanger. De baby mag dus komen, maar het kan ook nog vier weken duren.. Ik voel me redelijk, alhoewel het natuurlijk wel de laatste loodjes zijn. Het zwanger zijn ben ik een beetje zat, maar de baby mag nog wel twee weken doorgroeien van mij en dan weer een paar dagen voor de uitgerekende datum komen, net als Ewan en Mack. Maar we zien wel. Het komt wanneer het komt :)

Zo zag ik er vandaag uit:14 augustus 2014

Gisteren is het e i n d e l i j k weer eens gelukt om een buikfoto te maken. Ik vind het jammer dat het al die weken niet is gelukt, maar het is niet anders. We zijn inmiddels verhuisd en we wonen nu al weer bijna vier weken in ons nieuwe huis (en de zomervakantie is ook al weer bijna voor 2/3 om!). De jongens vinden het hier heerlijk en hebben helemaal geen moeite gehad met wennen. Wij vinden het zelf ook een heel fijn huis, maar we zijn nog steeds bezig met uitpakken en van die klusjes zoals lampen en gordijnen ophangen en nog maar een keer naar Ikea etc. We kijken er erg naar uit om dat achter de rug te hebben. Het is/wordt allemaal heel mooi en cool:)

Nou hier dus de foto's van gisteren, precies 35 weken zwanger. Ik was te lui en moe om naar boven te lopen om m'n statief en flits te pakken, maar ik heb ze in ieder geval gemaakt:
20 juni 2014

Het is gelukt om deze week een foto van mijn buik te maken, tussen de bedrijven door :) Dit had ik gisteren aan, let niet te veel op mijn verkouden hoofd ;) Volgens mij is mijn buik weer extra gegroeid, want de afgelopen dagen kreeg ik heel veel reacties van mensen uit de buurt haha.


14 juni 2014

Weer een week gemist, maar ik ben bang dat dat wel vaker voor zal komen. Ik doe mijn best om deze foto's wekelijks te blijven maken, maar ik ben op dit moment gewoon heel erg druk met de verhuizing. We hopen er voor de zomervakantie in te zitten, dus het is nu even doorwerken. Donderdag was ik weer bij de verloskundige en alles was goed:D


30 mei 2014

Hier een snelle post van mij, terwijl ik een week gemist heb, oeps! Ewan is 6 jaar geworden, Kevin was ruim een week weg voor z'n werk, we waren een dagje naar de Efteling en we hebben inmiddels de sleutel van ons huis! Superdruk dus, maar goed dit droeg ik gisteren (nadat ik me had omgekleed omdat ik het zo koud had):9 mei 2014

Oeps ik loop nu twee dagen achter met de buikfoto's. Eerder lukte het me steeds om de foto op woensdag te maken, op die dag ben ik ook steeds officieel een week verder. Vorige week was het donderdag en deze week zelfs vrijdag.16 april 2014

18 weken alweer! Morgen mag ik weer naar de verloskundige, maar vorige week ben ik helemaal vergeten te melden dat ik de baby gevoeld heb :D Vanaf ongeveer 16,5 week voel ik af en toe wat en de bewegingen worden steeds harder.11 april 2014
27 maart 2014

Gisteren was ik alweer 15 weken zwanger, dat gaat toch best wel snel :) Inmiddels is de 20-weken echo gepland, dus op 1 mei weten we of het een jongetje of een meisje is:D Gisteren had ik eigenlijk niet zoveel puf voor de foto, maar ik vond het ook zonde om nu al een keer te missen én ik had juist 's ochtends mijn hele kast uitgespit op zoek naar een 'gewone' broek die ik nog pas, dus ik heb 's avonds laat m'n make-up en haar nog even bijgewerkt en de foto gemaakt.Dit was mijn outfit:
Met mijn glimlach ging het inmiddels niet zo goed meer haha. En mijn broek, waar ik het deze week over wil hebben, staat er ook maar een klein stukje op, maar het statief kon niet verder naar achteren.. Volgende week vraag ik weer of mijn moeder overdag de foto wil maken, dat gaat een stuk beter:D

Broeken tijdens je zwangerschap

Broeken dus. Die zijn eigenlijk het lastigst als je zwanger bent, want de rest rekt vaak wat meer mee. De opties:

- Gewone broeken. Op een gegeven moment moet die knoop wel open, anders zit het te straks, maar voor de rest gaat het eigenlijk nog prima. Je kunt zo'n speciale band over je broek dragen, dan valt het niet zo op, maar die banden zijn niet mijn ding. Ik gebruik een haarelastiek (om de knoop, door het knoopsgat en weer om de knoop):Kun je de broeken nog net iets langer dragen. En met een riem erover zie je er bijna niets meer van, mocht je shirt niet lang genoeg zijn.

- Gewone broeken, maar dan één of twee maten groter. Meer keus en vaak goedkoper. De eerste paar maanden (of jaren;) na je zwangerschap kun je ze ook nog aan. Ga voor een heupbroek en naar een winkel. Op dit moment moet je echt even passen, online shoppen is dit niet handig.

- Positiebroeken. Op een gegeven moment ben je echt wel toe aan een positiebroek.
Ze zitten heerlijk en lekker warm. Voor de zomer dus minder geschikt en dan moet je ook nog die grote elastieke band wegwerken, want die is geen gezicht, maar zie je vaak wel onder één hemd of t-shirt.
Leuke positie (spijker)broeken zijn vaak helaas wel wat duurder (voor de korte tijd dat je ze draagt). Probeer er twee in de uitverkoop te scoren of leen ze van een vriendin.

- DIY positiebroeken. Ik ben helaas niet zo handig én ik heb geen naaimachine, maar je kunt natuurlijk ook een oude (spijker)broek vermaken tot een positiebroek. Even zoeken op Pinterest of via Google. Deze manier vind ik heel cool.

En je kunt natuurlijk altijd nog de trainingsbroek van je man/vriend pikken om lekker in te chillen;)

Wat voor broeken droeg jij het liefst tijdens je zwangerschap?
Op Instagram deel ik nog meer zwangerschapsoutfits. Mijn gebruikersnaam is daar ook MizFlurry.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'19 maart 2014

.Gisteren ben ik bij de verloskundige geweest en heb ik het hartje weer horen kloppen:D Vandaag dus 14 weken zwanger en ik ging voor rockabilly stijl:5 maart 2014

Vandaag ben ik 12 weken zwanger! Mijn energie is nog niet terug, maar ik ben gelukkig al wel minder misselijk. Het lijkt me heel erg leuk om gedurende mijn zwangerschap over mijn zwangerschapsoutfits te bloggen en omdat ik zwanger ben van nummer drie, kan ik nu al beginnen met een klein buikje. Yes! Op deze manier ben ik ook zeker van regelmatige buikfoto's, wat er bij mijn eerste twee vrijwel niet van kwam, oeps. 


4 maart 2014

Afgelopen zaterdag is Mack 3 jaar geworden. Het thema voor z'n feestje was Diesel 10. Hij houdt namelijk nog steeds heel veel van Thomas, maar ik vond het niet leuk om twee jaar achter elkaar hetzelfde thema te doen en hij speelt heel veel met Diesel 10 :) Dit was de uitnodiging:

22 februari 2014

Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging om voor mijn blog de Huishoudbeurs te bezoeken, samen met nog iemand anders. Dat leek me erg leuk, want ik wil daar eigenlijk al een paar jaar naar toe, maar het was er nooit van gekomen. Op het moment dat ik de mail binnenkreeg was ik bij mijn moeder, dus ik was er ook gauw uit met wie ik zou gaan.13 februari 2014

Ik heb de laatste tijd wat minder gepost, want mijn energie was 's avonds ver te zoeken.. Maar ik heb een goede reden!12 februari 2014

Vorige week ben ik 29 jaar geworden en afgelopen weekend heb ik het gevierd met een karaokefeestje:D Dat was erg gezellig. Ik ben best wel van ver gekomen, want vroeger durfde ik niet eens te zingen in bijzijn van mijn vriend.. Inmiddels heb ik ervaring met Singstar, Wii Karaoke U en YouTube Karaoke, dus ik dacht ik deel mijn ervaringen en tips met jullie.

SingStar

20 januari 2014

Gisteren waren we uit eten met een groot gedeelte van mijn familie en heb ik heel gezellig gekke tekeningen gemaakt met mijn nichtjes. Het deed me denken aan vroeger, toen ik zelf nog klein was en we altijd gingen eten bij een Italiaans restaurant en heeeeel lang moesten wachten. We namen dan ook altijd stiften en speelkaarten mee om onszelf te vermaken. Tegenwoordig heb je natuurlijk iPhones, iPads en Nintendo 3DS-en om het wachten voor de kinderen wat te verzachten, maar alhoewel ik er niets op tegen heb dat mijn kinderen met deze apparaten spelen, laat ik ze bij restaurantbezoekjes meestal thuis. Samen spelletjes doen is veel gezelliger! 

Hier de leukste spelletjes om in het restaurant te spelen vanaf ongeveer 3 jaar. Je hebt niet veel nodig, eigenlijk alleen pen en papier, maar zelfs al ben je dat vergeten, dan kun je vast wel een pen lenen en de achterkant van de placemat of een bierviltje gebruiken of één van de andere spelletjes kiezen. Bij de meeste spellen zul je aan de titel wel genoeg hebben, maar voor de volledigheid heb ik er ook nog de uitleg bijgeschreven. Veel plezier!SintSint