Vandaag was ik bij Koffietijd om daar mijn adventskalender in elkaar te knutselen. Hebben jullie het gezien? Het was heel gezellig met de andere bloggers, Ramona van Beauty Nails Fun en Shifra van A Cup of Life en natuurlijk een hele leuke ervaring.


Mijn uitzicht, een kwartier voor we live gingen

Het was wel even druk van het weekend om de werkbeschrijving en het voorbereidende werk op tijd af te krijgen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ook moest ik ineens 48 wc-rolletjes hebben en ik had niets gespaard! Voor de voorbeeldkalender heb ik daarom de knutseldoos van Ewans oude kleuterklas geplunderd :O De rest van de rolletjes heb ik via een oproep op Facebook bij elkaar gesprokkeld. Iedereen die rolletjes gebracht heeft, bedankt! De kleuterklas heb ik bedankt door de tweede kalender te geven.
Mijn moeder is met me mee gegaan en heeft daar op Kate gepast, omdat mijn kleine meid nog niet zo lang zonder mij kan (borstvoeding!). Mam jij ook super bedankt voor je hulp!


Na afloop, met Kate

O ja en ik plaats natuurlijk weer iedere dag een reminder van de adventsactiviteit van die dag op mijn Facebookpagina MizFlurry. Wil je niets missen, volg me daar dan!

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: