In februari werd ik 30 en vond ik het leuk om wat extra’s te doen met mijn verjaardag. Mijn oudste zus opperde het idee van een Vintage Tea Party en dat vond ik ook een heel leuk idee. Ondanks dat het al weer een paar maanden geleden is, vind ik het toch nog wel leuk om mijn verjaardag met jullie te delen. In deze post laat ik jullie de voorbereiding en uitnodigingen zien.

De voorbereiding

Een goed themafeest begint tegenwoordig natuurlijk bij Pinterest. Ik maakte een bord Vintage High Tea Party aan en pinde er lustig op los. Daarnaast heb ik ook een paar leuke boeken gebruikt ter inspiratie. ‘De wondere wereld van Alice‘ had ik al in huis, ‘Style me Vintage – Tea Parties‘ bestelde ik mee met mijn jurk en ‘The Vintage Tea Party Book‘ mocht ik lenen van mijn zus.

Verder heb ik de verschillende kringloopwinkels in de buurt afgelopen voor mooi servies. Dat bleken er op loopstand zo zeven te zijn! Ik heb leuke koopjes gescoord, maar helaas niet vintage servies voor iedereen op mijn feest. Gelukkig had mijn moeder op zolder nog het prachtige trouwservies van haar ouders liggen en dat mochten we gebruiken. Heel mooi en ook bijzonder.

feestplanner_kind_voorbeeldWil je een onvergetelijk kinderverjaardag organiseren? Met de Printbare Kinderfeest Planner wordt het plannen en organiseren een eitje! Deze uitgebreide 51 pagina’s tellende planner begeleidt je stap voor stap. Bereid je voor op een succesvol feestje! Plan je onvergetelijke kinderfeestje.


Uitnodigingen en enveloppen

De uitnodigingen heb ik zelf gemaakt. Eerst ben ik aan de slag gegaan met potlood, pen en waterverf, vervolgens heb ik de alles ingescand en in Photoshop de uitnodigingen en enveloppen gemaakt. Dit was de uitnodiging:

Mocht je de uitnodiging ook willen gebruiken, dan heb ik hier een lege variant voor je:) Invoegen in Word, beetje met de paginamarges spelen, een tekstvak eroverheen en een leuk lettertype uitkiezen.
Een bijpassende envelop mocht natuurlijk niet ontbreken.

De uitnodigingen en enveloppen heb ik allemaal geprint en met de post verstuurd. Ik vond dat bij het vintage-gedeelte van het thema horen, een papieren uitnodiging. Het leek mij een leuke verrassing voor de genodigden:)

Geven jullie een groter feest bij een bijzondere verjaardag?

Deel 2 – Vintage Tea Party Decoraties
Deel 3 – Vintage Tea Party Recepeten en Cocktails
Deel 4 – Vintage Tea Party Entertainment


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: