Deze eiersalade is super lekker en super makkelijk te maken!

 

Recept eiersalade

Een lekkere en makkelijke zelfgemaakte eiersalade voor op brood of toastjes, ongeveer 200 ml

Ingrediënten eiersalade

– 5 eieren
– 150 ml mayo- of halvanaise
– 2 eetlepels verse bieslook, fijngeknipt/gesneden
– 2 eetlepels verse peterselie, fijngeknipt/gesneden
– eventueel peper en zout

Bereidingswijze recept eiersalade

– Kook de eieren hard. Dat doe ik meestal door de eieren in koud water op te zetten en zodra het water kookt kan het vuur uit en laat je de eieren tien minuten met een deksel op de pan staan. Na tien minuten de eieren even goed laten schrikken en je hebt perfecte hard gekookte eieren.
– Pel de eieren en prak ze of snij ze met een eiersnijder. Ik snijd ze altijd een keer in de lengte en in de breedte, zoals op onderstaande foto.

– Gooi alle ingrediënten in een kom en roer ze door elkaar.

En de salade is klaar! Het is best een grote batch, ideaal dus voor een verjaardag, picknick of bbq, maar maak je hem voor bij het ontbijt op zondagmorgen dan zou ik voor twee eieren, 30 ml mayonaise en één eetlepel van iedere kruidensoort gaan. Afgedekt in de koelkast kun je de salade een paar dagen bewaren.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: