22 maart 2016

POTGG: Korean lips (pin getest)
Deze pin is getest door Sylvie.

Olivia en ik houden van Kawai (Japans voor schattig) en van beauty. In Korea hebben ze geweldige merken op dit gebied. Een beetje kinderachtig, een beetje raar maar vooral erg leuk. Op dit moment zijn 'cushions' - kussentjes dus - een grote hit. De term slaat op de applicator, je kunt bijv. rouge of lipstick kopen in een cushion variant, het product wordt dan via een soort sponsje verspreidt. Een van de dingen die je met een lipstick cushion goed kunt doen zijn Korean lips maken, een soort ombre. Natuurlijk kan dit ook met gewone lipsticks een een kwastje, we besloten het te proberen.


De PinMet de goede kleuren (check) en een lippenseel (check) moet het lukken!

On the go

Eerst heb ik m'n oranje EOS aangebracht, deze maakte Olivia's lippen mooi glad omdat er een lichtpeelende ingrediënt in zit. De buitenkant van haar lippen heb ik omlijnd met een NYX potlood in huidskleur, deze kun je als concealer gebruiken of in de waterlijn voor een grotere oogopslag maar werkte hier ook heel goed. Daarna deed ik Mac Nude over heel haar lippen, met een lippenseel. Dan zie je er uit alsof je elk moment niet goed kan worden maar gelukkig bleek niets minder waar bij Olivia.Daarover een lichte koraalkleur aan de binnenkant van de lippen, over de hele lengte maar niet tot aan de randjes. De donkerste kleur zette ik alleen in het midden van zowel haar onder- als bovenlip en heb ik wat vervaagd met m'n penseel.Go go of no no?

Het duurde niet overdreven lang en het effect is grappig. Eens iets anders zonder al te veel poespas. Je kunt het natuurlijk zo fel maken als je zelf wil maar deze variant is in ieder geval heel draagbaar.

Tips

- mat is mooi, afpoederen is een mustHeb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten