Ewan werd op 23 mei 8 jaar en dat vierden we met een twee Pokemon-feestjes. Eén kinderfeestje en één ‘gewone’ Pokemon verjaardag. Dit bericht gaat over zijn kinderfeestje; een Pokemon Pizza en Game Night. Lees snel verder om erachter te komen hoe we daar invulling aan gaven.


Slaapfeestje en Pokeball pizza

Het weekend voor zijn echte verjaardag vierde Ewan zijn kinderfeestje met een Pokemon Pizza en Game Night. Een slaapfeestje met zijn twee beste vrienden van school en lievelingsneef. We bestelden pizza’s bij Dominos en hadden geregeld dat deze als Pokeball werden belegd. Dat was een groot succes!

Gametoernooi

Na het eten maakten we een uitstapje naar een speeltuintje in de buurt, want de jongens waren zo enthousiast dat ze niet rustig naast elkaar op de bank stil konden blijven zitten ;P. Daarna was het tijd om te gamen. We hadden het spel Pokken Tournament (affiliate link) nieuw gekocht (zodat het voor iedereen nieuw was en om grote niveauverschillen te voorkomen) en voor deze avond en een toernooitje opgezet.


feestplanner_kind_voorbeeldWil je een onvergetelijk kinderverjaardag organiseren? Met de Printbare Kinderfeest Planner wordt het plannen en organiseren een eitje! Deze uitgebreide 51 pagina’s tellende planner begeleidt je stap voor stap. Bereid je voor op een succesvol feestje! Plan je onvergetelijke kinderfeestje.


Pokeball cupcakes en Engels ontbijt

We dronken tussendoor nog wat met pokeball cupcakes, gameden nog wat meer en na een uurtje lollen in bed sliepen ze allemaal.

De volgende ochtend aten we een Engels ontbijt en om elf uur werden de jongens weer opgehaald.

Pokemon goodiebags

Voor de gasten had ik ook nog een goodiebag gemaakt. Omdat ze met niet zoveel waren én ik geluk had bij Boekenvoordeel kon ik een Pokemon fun boek in de tasjes doen. Op de rechterfoto kun je de rest van de inhoud zien; wat snoep, een 3D-kleurblok met bril en een waterpistooltje. Die laatste twee en de tasjes komen bij de Action vandaan.

Ewan vond het een super feest!

Volgende keer meer over zijn verjaardag voor familie en vriend thuis, met onder andere de feesttafel met Pokemon hapjes en drankjes, Pokemon versieringen en Pokemon spelletjes.

Houden jullie wel eens een pizza en game night?

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: