Wat was het blogfeestje van vorige week een succes! Meer dan 100(!) links werden er achter gelaten. Wij zijn super blij! Zoals vorige week al aangekondigd, kiest iedere gastvrouw een aantal favorieten uit de blogs die meededen. Ik heb drie blogs gekozen met het thema boeken. Boeken lezen hoort wat mij betreft echt bij de zomervakantie. Het liefst het hele jaar door, maar ik kom er in de vakantie meestal pas echt aan toe.


Mijn drie favorieten

Boekenlijst voor de zomervakantie

Aukje adviseert om voor de vakantie lekker je e-reader (tablet kan natuurlijk ook) vol te gooien met boeken. Zo kom je nooit met het probleem te zitten dat je te weinig boeken meegenomen hebt en het scheelt natuurlijk gesleep. Op Wolken en Zonnestralen raadt ze 5 boeken aan in haar Boekenlijst voor de zomervakantie. De meeste boeken van dit lijstje wil ik ook wel lezen!

Boeken lezen en twee kinderen?

Joyce zit met een probleem wat waarschijnlijk heel herkenbaar is voor moeders; sinds ze twee kinderen heeft, komt ze bijna niet meer aan lezen toe. Maar ze heeft een plan! En ze deelt ook vijf titels die ze van plan is om te gaan lezen. Bekijk het op Boeken lezen en twee kinderen?

Drie boeken die waardevol zijn voor mij

Ricardo van readalong.nl bespreekt drie boeken die waardevol zijn voor hem. Nog meer inspiratie voor op je zomerleeslijst!

Vakantiebieb

Nog een persoonlijke tip; ken je de vakantiebieb app al? Via deze app kun je gratis (ook als je geen bibliotheekabonnement hebt) boeken voor kinderen en volwassenen downloaden gedurende de zomer.

Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs!

 

Esmeralda van www.savethemama.nl

Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Afgelopen week plaatste zij haar Netflix Bucket List online. Ik vind het altijd leuk om deze lijstjes te bekijken en zo mogelijk nieuwe series te ontdekken (al ben ik vooral op zoek naar tijd om alle series die op míjn lijst staan te bekijken ;P ).

 

Dit zijn haar social media kanalen:

Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl

Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Haar recept voor een Wappeltaart; gezonde appeltaart ziet er makkelijk uit (je hoeft geen deeg uit te rollen) en is dus zonder suiker. Lekker voor tijdens het lezen!

Dit zijn haar social media kanalen:

 

Janske van www.janske.nl

Janske is op dit moment zwanger van haar tweede dochter en blogt over allerlei moederavonturen. Ze is nu 33 weken zwanger en doet een update van haar zwangerschap. Zou de kleine eerder komen?

Dit zijn haar social media kanalen:

En hier zijn mijn social media kanalen:

 

Het blogfeestje!

Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: