13 augustus 2016

3x zelf speelgoed maken - Blogfeestje 5

Het is weer zaterdag, dus dat betekent weer een blogfeestje! Vorige week waren er weer lekker veel inzendingen en hieruit heb drie ideeën gekozen met het thema 'zelf speelgoed maken', kijk snel verder voor de links. En doe jij ook (weer) mee met het blogfeestje?Mijn drie favorieten

Speelijsjes van vilt

Op de blog van Els kun je een stap-voor-stap tutorial vinden voor het maken van ijsjes van vilt. Met gratis download van het patroon. De ijsjes zien er super schattig uit en alhoewel de tutorial uitgaat van een ijsje met lusje, zou ik ze lekker zonder maken en ze in het speelkeukentje leggen!


Waskrijtjes maken

Op Kreanimo kun je lezen hoe je van oude, gebroken waskrijtjes weer nieuwe krijtjes maakt. Hele gave, met allerlei kleurtjes, in leuke hartjesvormen. Bij het opruimen van de garage van de week heb ik al mijn leuke ijsblokjesvormen weer gevonden, dus dat komt mooi uit.Zelf verf maken

Op Wereld van Kinderen vind je een recept om zelf verf te maken, met een hele leuk vlog van de dochter van Laura. Wij hebben meestal genoeg verf in huis, maar dit lijkt me wel leuk om een keer als experiment te doen. Daarnaast weet je precies wat er in de verf zit, dat is bij sommige kinderen ook een prettig idee.Maak kennis met de gastvrouwen

Dit leuke feestje geef ik niet alleen, maar samen met drie andere geweldige gastvrouwen. Zij hebben ook favoriete berichten uitgekozen, dus neem snel een kijkje op hun blogs, misschien sta jij er wel bij!

Esmeralda van www.savethemama.nl


Esmeralda blogt over life, food, funstuff, shoptips en meer. Ze is inmiddels terug van vakantie, maar twee weken geleden deelde ze zonder welke dingen ze echt niet op vakantie gaat.


Dit zijn haar social media kanalen:


Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl


Nicole schrijft over van alles en nog wat, geïnspireerd door haar leven. Afgelopen week is ze met haar dochter Fay naar een maïsdoolhof geweest. Zoals ik vorige week al schreef, zou ik daar ook graag een keer naar toe gaan met mijn kinderen. Nicole heeft het geluk dat er een doolhof bij haar in de buurt zit. Ik hoopte daar ook op en googlede een doolhof in De Meern, maar toen ik op de site ging kijken, bleek dat het doolhof dit jaar niet doorgaat; door de vele regen zijn de plantjes niet hoog genoeg gegroeid. Helaas! 

Dit zijn haar social media kanalen:Janske van www.janske.nl

 
Janske is op dit moment zwanger van haar tweede dochter en blogt over allerlei moederavonturen. Haar zwangerschapsverlof is nu officieel ingegaan en ze maakte een lijstje met de tien dingen die ze tijdens haar verlof doet. De meeste zijn heel herkenbaar, alhoewel ik me nooit aan nummer twee gewaagd heb. 

Dit zijn haar social media kanalen:


En hier zijn mijn social media kanalen:Het blogfeestje!

Ben jij (weer) van de partij? Voeg een link toe en feest gezellig mee! Of bezoek één van onderstaande links en laat je inspireren. Veel plezier!

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten