Wij probeerden de drie smaken Sourcy Water met een Fruitsmaakje tijdens een picknick. Ben je benieuwd wat mijn kinderen er van vonden? Lees dan snel verder!

Eerste perspakket

Twee weken geleden ontving ik mijn eerste perspakketje als blogger. Dat ging heel stuntelig, want alhoewel ik wel wist dát er wat aan zat te komen, omdat ik mijn adres had doorgegeven, wist ik niet precies wanneer ik wat kon verwachten. Door mijn verbazing toen het pakket kwam, wilde de bezorger bijna het pakketje weer meenemen, oeps! Niet helemaal overtuigd liet hij het pakket toch achter en konden we kijken wat er in zat. Het bleek een blauwe rugzak met daarin zes pakjes Sourcy Water met een Fruitsmaakje.

 

Testpicknick

De volgende dag was het woensdag, dus dat leek mij een ideaal moment om de pakjes te testen tijdens een picknick. Naar een picknick nemen we eigenlijk altijd pakjes (met veel suiker) mee. De pakjes trokken natuurlijk gelijk de aandacht door de leuke Disney-figuren die er op staan. Mijn kinderen zijn daar, net zoals vele andere kinderen, gevoelig voor. Een verpakking met een kinderheld er op is leuker dan zonder. Dat vind ik dus ook een handige zet van Sourcy en ik vroeg me eigenlijk al langer af waarom die kinderhelden niet op meer gezonde producten worden gezet zoals groente en fruit.

 

 

Mijn kinderen moesten van alle smaken een slokje nemen, maar ze vonden het niet zo lekker. Banaan vonden ze alle drie de lekkerste smaak. Ik vroeg ze of dit niet lekkerder was dan gewoon water, maar ze drinken liever water zonder smaakje. Dat lijkt mij trouwens ook een heel fijn product, zo’n pakje, met een leuk figuur erop, met mineraalwater. Handig voor dagjes uit of mee naar school, want dan is een flesje vaak teveel in één keer voor een kind.

Suikerschijf

De suikerschijf die bij de pakjes zat, had ik ook meegenomen. Die heeft vooral Ewan uitgebreid zitten bekijken en het was voor hem wel een eye-opener dat er in één pakje drinken vaak meer suiker zit dan een kind op een dag mag (4 klontjes). Het was leuk en handig om op deze manier met hem hierover in gesprek te gaan.

 

 

Wisseltruc Weken

Ben jij benieuwd wat jouw kind(eren) van de pakjes Sourcy Water met een Fruitsmaakje vindt(-en)? Tot aan de zomervakantie kun je op verschillende plekken in het land een drinkpakje omwisselen voor twee pakjes Sourcy Water met een Fruitsmaakje tijdens de Wisseltruc weken. De Wisseltruck komt onder andere langs bij de Avondvierdaagse in Utrecht, de Strong Viking Family Run in Amsterdam, de Zeepkistenrace in Apeldoorn, Share a Perfect Day in Hilvarenbeek en het Brakkenfestival in Breda.
De suikerschijf is in het groot hierbij aanwezig, maar een papieren variant kun je aanvragen bij Sourcy.
De pakjes zijn ook te koop bij Jumbo en Albert Heijn.
Hebben jullie Sourcy Water met een Fruitsmaakje al geprobeerd?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sourcy.*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: