Nou we zijn er eindelijk uit hoor: de nieuwe versie van het blogfeestje en de nieuwe regels die hierbij horen. De laatste maanden loopt het aantal deelnemende links van de feestjes terug en dat vinden we jammer. We willen juist groeien. Niet voor onze eigen cijfers, maar omdat we de community die rond het Blogfeestje is ontstaan heel leuk vinden. We hebben al veel leuke, nieuwe blogs ontdekt en we horen dit ook van andere bloggers en bezoekers van het feestje. Er gaat wel een aantal dingen veranderen, dus lees dit bericht even goed door.

Weet je nog niet helemaal wat het blogfeestje inhoudt, lees dan dit bericht: Link parties, wat en waarom? – Blogfeestje #1.


Weer iedere week bij alle gastvrouwen en vier favorieten

We hebben besloten om het feestje weer iedere week bij alle gastvrouwen te doen, dat vonden we toch gezelliger 🙂 Alleen kiezen we niet meer drie favorieten (binnen een bepaald thema), maar allemaal één favoriet die op elke blog gedeeld wordt. Als je uitgekozen wordt door één van de gastvrouwen, word je link dus op vier blogs gedeeld! Vier blogs? Ja, lees snel verder:

 

We zijn op zoek naar co-hosts!

Tijdens het verlof van Nicole willen we wat nieuws proberen, namelijk iedere week samenwerken met een andere gastvrouw. Wat moet je doen als co-host:

– Zorgen dat het bericht op zaterdagochtend om 06:00 uur online staat.

– Een favoriet kiezen uit het Blogfeestje van de week ervoor (voor donderdagavond 22:00 uur).

– Een blogpost schrijven over het Blogfeestje, met daarin de 4 favorieten van de gastvrouwen en de link party (dit is een stukje code die je krijgt en in het bericht moet plakken. Gebruik je WordPress dan moet je wellicht ook een plugin installeren.).

– Het Blogfeestje delen op je social media kanalen.

– Vijf blogposts uit het feestje bezoeken en daar een gezellige reactie achter laten.

Natuurlijk zullen alle gastvrouwen naar jou linken en leer je gelijk wat over de achterkant van een link party. Lijkt het je leuk om een keer co-host te zijn? Neem dan contact op met één van de drie vaste gastvrouwen.

 

Links delen – help elkaar een handje!

Het leuke van een Blogfeestje-community is dat we elkaar aan meer bezoekers kunnen helpen. Voorheen was de regels om bij (minimaal) twee andere blogs een reactie achter te laten, maar deze regel willen we veranderen in:

– Bezoek (minimaal) 2 andere blogs en laat een leuke reactie achter, óf

– Deel (minimaal) 2 andere blogs uit het feestje op Twitter (met #blogfeestje of @blogfeestje), óf

– Deel (minimaal) 2 andere blogs uit het feestje op Facebook (met #blogfeestje of tag @blogfeestje.nl), óf

– Pin (minimaal) 2 andere blogs op Pinterest

Op deze manier kunnen we elkaar én het Blogfeestje helpen groeien. Meer reageren of delen mag natuurlijk altijd!

 

Buttons

Om het Blogfeestje nog meer te promoten heb ik twee buttons gemaakt: één voor als je in de spotlight hebt gestaan en één voor als je co-host bent  geweest. Het helpt ons erg als je deze button in je zijbalk wilt plaatsen, met een link naar een Blogfeestje erachter.

Blogfeestje favoriet button

Blogfeestje co-host button

Dat waren de nieuwe regels eigenlijk al. O ja en we willen jullie vragen om geen berichten toe te voegen met minder dan 300 woorden. Valt best mee toch? Dan is het nu tijd voor de favorieten (deze week nog drie):

Favorieten van Blogfeestje #18


Esmeralda koos voor deze gezonde ijsjes van Mamakletst.

Volg Esmeralda via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | InstagramJanske koos voor een haakpatroon van een vrolijke gehaakte omslagshawl van Mama Maai

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | InstagramEn ik koos deze gave communie fotoshoot van Kreanimo.

Volg mij via:
Blog | FacebookTwitter | Pinterest | Instagram


Social media kanalen van het Blogfeestje

Volg jij Blogfeestje al op één van deze social media-kanalen?

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

 

Blogfeestje #19

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: