Halloween lijkt ieder jaar populairder te worden bij ons thuis. Dat is ook niet zo gek met grote Five Nights at Freddy’s fans in huis 😉. Ook dit jaar kunnen we natuurlijk niet ontkomen aan een Halloween feestje. Het hele jaar wordt er al nagedacht over de kostuums, versieringen en activiteiten.  De voorpret wordt compleet gemaakt door oma, die ieder jaar enorme pompoenen weet te kweken, haar huis altijd al een maand van tevoren versiert en al tientallen jaren fan is van Jack Skellington.
printbare Halloween decoraties

Zelf doe ik graag een duit in het zakje met (DIY) herfst versieringen en enge Halloween LEGO sets. Nu het weer omslaat en we voornamelijk binnenshuis vertoeven, vind ik het een fijn moment om het huis extra gezellig te maken met deze decoraties.

De magie van printables

En deze herfst ben ik dus ook aan de slag gegaan met Halloween printables. Printables zijn gemakkelijk en veelzijdig, perfect dus voor drukke ouders en feestplanners. Wil jij je huis nog in Halloween sfeer versieren, maar heb je nog geen tijd gehad om naar de winkel te gaan om decoraties te kopen of zelf iets te knutselen? Dan zijn deze 13 unieke Halloween posters dé oplossing voor jou! Je kunt ze direct downloaden, afdrukken en ophangen.

Bewaar voor later op Pinterest:

halloween posters lange pinterest pin

DIY Halloween plezier

Hoewel er in de winkels genoeg (betaalbare) Halloween-artikelen te vinden zijn, vind ik het toch ook wel heel leuk om zelf wat te maken. Een pompoen uitsnijden (bekijk hier handige tips voor het uitsnijden van een pompoen), een raamtekening of een Jack Skellington onderzetter bijvoorbeeld.

En hoewel er op internet en via Pinterest al genoeg Halloween printables te vinden zijn, vond ik toch wel heel leuk om wat posters in een leuke jaren ’60 stijl te maken. Hiervoor heb ik gebruikt gemaakt van Midjourney; een AI-tool voor het generen van afbeeldingen.

Ook heb ik een aantal posters met Nederlandse tekst gemaakt, want meestal zijn die in het Engels.

De 13 Halloween posters

Hieronder kun je de 13 -hoe kan het ook anders 😉- Halloween posters in het klein zien. Via mijn webshop kun je het PDF-bestand met alle posters in hoge kwaliteit gratis downloaden. Je krijgt de posters ook als losse PNG-afbeeldingen, zodat je ze bijvoorbeeld ook als kaart per post kun sturen. Tien van de posters bevatten geen tekst, drie wel. Twee van de posters zijn zwart/wit, de rest in kleur. Zo zit er hopelijk voor iedereen een aantal posters bij die passen bij jouw smaak.

halloween posters 1 2 3 halloween posters 4 5 halloween posters 6 7 halloween posters 8 9 halloween posters 10 11 halloween posters 12 13

Je mag de posters zo vaak printen als je wilt en je mag de afbeeldingen ook gebruiken om er andere dingen mee te doen, zoals een eigen uitnodiging of slinger maken.

Het Halloween Feestpakket

Deze posters maken trouwens ook deel uit van het Halloween Feestpakket. Hierin vind je dus naast de posters de volgende handige printbare bestanden:

  • Een uitnodiging voor een Halloween feestje
  • 12 Halloween kleurplaten
  • Een printbare Halloween slinger
  • Een printbaar Halloween bingo-spel
  • Een printbaar Halloween memory-spel

Bestel nu: Halloween Feestpakket.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek mijn webshop en bestel de gratis, printbare Halloween posters vandaag nog: Halloween posters.

Happy Halloween!

Bewaar op Pinterest:

Halloween posters gratis download pinterest

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: