We hadden gisteren echt een hele drukke dag. Na de spelotheek, de challenge en het sinterklaasfeest, gingen we ook nog uit eten bij het Griekse restaurant Enya, in Maarssen. We waren uitgenodigd door mijn peetoom en -tante en mijn ouders, neef en zijn dochter waren ook mee.

Eerst kwam er een keur aan koude en warme voorgerechten langs, allemaal verschillende hapjes. Bekende dingen zoals, tzatziki, keftedakia, bladerdeeghapjes en salade, maar ook – voor ons – nieuwe dingen zoals gevulde mosselen en zalm. Daarna kwamen de warme hoofdgerechten, dit waren ook weer allemaal hapjes; gyros, moussaka, stoofpotje met pittig varkensvlees, hele lekkere aardappeltjes, inktvisringen.

De kinderen kregen gewoon gyros en aardappeltjes en daar heeft Ewan heerlijk van lopen smullen. Mack had een potje en dat kregen we precies op de juiste temperatuur, zodat hij gelijk kon eten.

Het toetje was ook weer een verzameling van lekkere dingen:

Het eten was heel lekker en het was erg gezellig.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: