4 september 2012

Alfabetkaarten (gratis PDF download)

Ze zijn af! Ik vond dat er geen leuke alfabetkaarten op internet te vinden waren, in ieder geval niet in het Nederlands, dus ik heb ze zelf gemaakt!En het goede nieuws is: je kunt ze hier gratis downloaden. Even uitprinten op stevig papier en veel plezier er mee!


Bekijk meer gratis printables op de overzichtspagina downloads.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Pinterestafbeelding:


Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven:
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief6 opmerkingen:

 1. Maar zo mooi gedaan zeg! Die ga ik zeker gebruiken, bedankt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi! bedankt, hier was ik ook al lang naar op zoek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuk! Bedankt, ik ga hier zeker gebruik van maken.
  Ebelien
  www.kinderopvanghetclubhuis.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar vind ik de link om ze te downloaden aub? Mijn klasje zal blij zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In het bericht staat een link waar je ze kunt downloaden, maar het kan ook via deze link: https://drive.google.com/file/d/0B_atyqwHeJvjZF91czYtRUtGa1k/view?usp=sharing

  Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen