Hier is ie dan eindelijk: de kerstslinger winterslinger.

 

Uiteindelijk heb ik de hulstblaadjes weggelaten. Dan zou er twee keer groen inzitten en dat vond ik toch niet zo mooi. Ook vond ik het lastig om een patroon voor de hulstblaadjes in dezelfde ‘granny’-stijl (met van die gaten) te bedenken. Dus het is een slinger geworden met vier kerstbomen, vier sneeuwvlokken, vier hartjes en vier sterren.

Winterslinger haken previewGeen zin om het patroon vanaf je telefoon of tablet te haken? Ik heb de vier patronen van de winterslinger – het hartje, de sneeuwvlok, ster en kerstboom – handig gebundeld in een printbaar PDF-bestand. Lekker haken zonder afleiding.
Bekijk het haakpatroon winterslinger nu


Ik heb alle haakwerkjes aan elkaar gehaakt met een lange sliert van lossen. Steeds twintig lossen ertussen en dan het haakwerkje vast maken met een vaste. Bij de hartjes heb ik twee vasten gebruikt, met vijf lossen ertussen. Dat zou je bij de sterren en de sneeuwvlokken ook nog kunnen doen, zodat ze altijd ‘plat’ hangen.

 

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: