5 juni 2013

Getrouwd!

Wow de hele maand mei niets gepost.. Maar ik heb een goede reden, want ik ben ineens getrouwd! Nou ja ineens, we waren al meer dan 12,5 samen, maar het trouwen ging ineens heel snel. Maandag 29 april gingen we in ondertrouw en een datum prikken. Liefst zo snel mogelijk, want we zouden toch geen feest enzo doen. Dus de datum werd 16 mei en twee dagen later besloten we om toch een feest te geven. Vanaf dat moment was het heel druk:) In twee weken tijd hebben we alles kunnen regelen, kleding, trouwringen, eten en het feest, de bruidssuite en werden we verrast door twee vrijgezellenfeesten.
Regenachtige dag

Op de dag zelf regende het heel erg, maar gelukkig hadden we niets buiten gepland.


Een foto voordat we naar burgerzaken gingen voor het baliehuwelijk. Hier zie je waarom je eigenlijk moet trouwen vóór je kinderen hebt ;)

Bij burgerzaken


Mijn drie zussen en Kevins broer waren de getuigen. We hadden erg veel lol tijdens het wachten op de ambtenaar, hij was even een foutje in de akte recht aan het zetten.Ringen omdoen :) 

LunchWe hebben geluncht bij Toque Toque, op deze plek was onze allereerste kus!

Chinees buffet


's Avonds hebben we gegeten bij Man Far met onze families.

FeestjeOnze binnenkomst bij het feest in het SEB-gebouw.'s Avonds was mijn haar gedaan door mijn zus Sylvie.Voor de kinderen waren er goodie bags om ze een beetje te vermaken.Een champagnecocktail om mee te toasten.

Taarten
We hadden allerlei taarten ipv een grote bruidstaart, gemaakt door mijn moeder, schoonmoeder, zus en schoonzusje. Mijn zus heeft het bruidspaar zelf gemaakt.

Doedelzak en openingsdansMijn vader is heel druk geweest met alle feestgidsen, wat al een verrassing was, maar de grootste verrassing voor ons was de komst van een doedelzakspeler. (Kevin is half Schots.) Maar wij hadden ook nog verrassing voor onze gasten, namelijk een openingsdans van allerlei liedjes gemixt, eindigend in een polonaise. Niemand had dat verwacht van ons ;)

Er is nog veel meer gedanst en na afloop waren er hamburgers van McDonalds. Daarna zijn we naar Karel V gegaan voor onze huwelijksnacht. Het was een superleuke dag.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

6 opmerkingen: