Afgelopen week heb ik de kleren van mijn jongens weer uitgezocht. Ik vind dat altijd een vervelend werkje, omdat je dan zo duidelijk ziet dat ze zo snel groot worden! Maar als na afloop weer alles netjes in de kasten ligt en hangt is het wel fijn. En dan het is duidelijk wat ze nog nodig hebben, dus ik kan ook weer shoppen 🙂

Vintage Beauty Beurs
Zondag was ik op de Vintage Beauty Beurs in Rotterdam, met mijn twee oudste zussen. We noemden ons Miss Zelda Zonk & the Pink Flamingos 😉


Ik heb een leuke rok, blouse, tas en sokken kunnen kopen bij Putting on the Ritz, die stonden naast ons. We hebben ook een kijkje kunnen nemen bij een Sugarcoated fotoshoot, die zijn heel erg gaaf!

Jersey Boys
Donderdag ben ik met mijn moeder naar de musical Jersey Boys geweest. Het was een verrassing en haar verjaardagscadeau. We zaten op de eerste rij en hebben erg genoten!

App-tip: Timehop
Gisteren hoorde ik mijn zwager over een app vertellen waarmee je kunt zien wat je de afgelopen jaren op de datum van vandaag hebt gepost. Ik heb Timehop vanmorgen geïnstalleerd en het is echt heel leuk. Op dit moment kun je een connectie maken met Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, Dropbox Photos en Flickr, maar je kunt ook verbinding maken met de foto’s op je computer. Deze foto plaatste ik twee jaar geleden:

Hebben jullie een leuke week gehad?

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: