12 oktober 2013

Afgelopen week (6-10 tot 12-10)

Afgelopen week heb ik de kleren van mijn jongens weer uitgezocht. Ik vind dat altijd een vervelend werkje, omdat je dan zo duidelijk ziet dat ze zo snel groot worden! Maar als na afloop weer alles netjes in de kasten ligt en hangt is het wel fijn. En dan het is duidelijk wat ze nog nodig hebben, dus ik kan ook weer shoppen :)

Vintage Beauty Beurs
Zondag was ik op de Vintage Beauty Beurs in Rotterdam, met mijn twee oudste zussen. We noemden ons Miss Zelda Zonk & the Pink Flamingos ;)


Ik heb een leuke rok, blouse, tas en sokken kunnen kopen bij Putting on the Ritz, die stonden naast ons. We hebben ook een kijkje kunnen nemen bij een Sugarcoated fotoshoot, die zijn heel erg gaaf!

Jersey Boys
Donderdag ben ik met mijn moeder naar de musical Jersey Boys geweest. Het was een verrassing en haar verjaardagscadeau. We zaten op de eerste rij en hebben erg genoten!


App-tip: Timehop
Gisteren hoorde ik mijn zwager over een app vertellen waarmee je kunt zien wat je de afgelopen jaren op de datum van vandaag hebt gepost. Ik heb Timehop vanmorgen geïnstalleerd en het is echt heel leuk. Op dit moment kun je een connectie maken met Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, Dropbox Photos en Flickr, maar je kunt ook verbinding maken met de foto's op je computer. Deze foto plaatste ik twee jaar geleden:


Hebben jullie een leuke week gehad?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint