Vandaag hadden we de 20-weken-echo en alles was goed!


3D-echo

We kregen zelfs een 3D-fotootje mee van onze nieuwe baby:

Lief hè? Wij vinden de baby erg op zijn of haar broers lijken, maar misschien ligt dat aan ons;) Zijn of haar, want het we weten het nog niet. We hebben de echoscopiste wel laten kijken en ze heeft de foto met het geslacht in een envelopje gedaan, die we vervolgens aan mijn schoonzusje hebben gegeven. Die maakt een mooie taart en morgenavond bij de koffie en met familie gaan we de taart aansnijden. Superspannend dus nog, maar we zijn nu gewoon heel blij dat de baby gezond is 😀

 

Zussen

De echo was pas om 17:00 uur en voor die tijd zijn we nog lekker naar het park geweest. Samen met mijn zussen en onze kinderen, wat niet vaak voorkomt. Mijn moeder was er ook nog bij en het was heel gezellig. Ik heb drie zussen:

En samen hebben we elf kinderen:

Styling the Bump: 20 weken

Dit had ik aan:

Geen foto’s van mijn camera dit keer, maar gewoon met m’n telefoon. De rok is een positierok van de Prenatal en heeft eigenlijk een hoge taille, maar hij is nog steeds wat te groot. Het shirt is gewoon een zwart positieshirt van de H&M. Deze twee heb ik in januari gekocht, dus vrij nieuw voor mijn doen;)

Wat denken jullie, een jongen of een meisje?


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: