1 mei 2014

Styling the Bump: 20 weken

Vandaag hadden we de 20-weken-echo en alles was goed!3D-echo

We kregen zelfs een 3D-fotootje mee van onze nieuwe baby:Lief hè? Wij vinden de baby erg op zijn of haar broers lijken, maar misschien ligt dat aan ons;) Zijn of haar, want het we weten het nog niet. We hebben de echoscopiste wel laten kijken en ze heeft de foto met het geslacht in een envelopje gedaan, die we vervolgens aan mijn schoonzusje hebben gegeven. Die maakt een mooie taart en morgenavond bij de koffie en met familie gaan we de taart aansnijden. Superspannend dus nog, maar we zijn nu gewoon heel blij dat de baby gezond is :D

Zussen

De echo was pas om 17:00 uur en voor die tijd zijn we nog lekker naar het park geweest. Samen met mijn zussen en onze kinderen, wat niet vaak voorkomt. Mijn moeder was er ook nog bij en het was heel gezellig. Ik heb drie zussen:En samen hebben we elf kinderen:Styling the Bump: 20 weken

Dit had ik aan:


Geen foto's van mijn camera dit keer, maar gewoon met m'n telefoon. De rok is een positierok van de Prenatal en heeft eigenlijk een hoge taille, maar hij is nog steeds wat te groot. Het shirt is gewoon een zwart positieshirt van de H&M. Deze twee heb ik in januari gekocht, dus vrij nieuw voor mijn doen;)

Wat denken jullie, een jongen of een meisje?

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat alles goed was. Veel plezier morgenavond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dat alles goed was, gefeliciteerd! - Chantal van mamazing.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, zo'n toffe foto's! En 11 kleinkinderen al, zo leuk! Onze kindjes zijn langs beide kanten helaas nog de enige kleinkinderen.
  En wat een mooie echo! Veel succes nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi buikje had je! En het was toen ook zulk heerlijk weer dus :-) Gezellig, zoveel neefjes en nichtjes bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen

SintSint