Deze pin is getest door Fleur

Een lekkere taart, koekjes of brownie bakken; ik hou ervan. Alleen probeer ik dit te beperken tot verjaardagen of gelegenheden met veel visite, want anders eten we er meer van dan goed voor ons is of belandt de halve taart in de prullenbak. Daarom leek deze pin mij ideaal, vooral voor het geval dat ik geen lekkere koekjes in huis heb en toch acuut trek heb in wat lekkers. Ik heb het over de Mug brownie, oftwel een Brownie in een beker.

 

De Pin

De pin belooft een snelle brownie voor één persoon. Binnen vijf minuten. Ik ben benieuwd of het echt zo snel klaar zal zijn. Voor de rest voorzie ik geen problemen, of ik moet het echt helemaal verpesten met de magnetron..

 

On the go

Eerst heb ik alle ingrediënten klaargezet. Dat waren er best veel. Ik heb gewone olijfolie gebruikt in plaats van de aanbevolen canola of plantaardige olie, want dat had ik in huis.

Daarna heb ik, zoals beschreven in het originele bericht, alle droge ingrediënten afgewogen, in de beker gedaan en goed gemengd.

Daarna gingen de natte onderdelen er bij en heb ik even goed geroerd met een theelepel.


Toen was het tijd voor de magnetron. Bij de pin hebben ze het over 1:40 min. bij 1000 watt, maar onze magnetron gaat tot 900 watt. Dus ik heb de beker 1:60 min. op 900 watt in de magnetron gedaan en toen zag het er vanaf de buitenkant goed uit. Het rook ook heerlijk!

Tijd om te proeven!

Go go of no no

De bekerbrownie was lekker, een beetje kleverig en natuurlijk heet! Ik heb er geen ijs of slagroom bij gedaan, zoals in het originele recept werd beschreven, omdat er ook al een kwart kopje suiker in gaat en ik testte op een doordeweekse dinsdag 😉 Maar dat zou het uiteraard nog lekkerder maken. Ik vond het recept snel en makkelijk, maar het was wel een grote portie voor één persoon. Ik weet niet precies hoe lang ik er mee bezig ben geweest, maar ik denk niet dat ik onder de vijf minuten ben gebleven. Het pakken, afwegen en opruimen van de ingrediënten kost wel wat tijd. Minder dan tien minuten was het denk ik wel, misschien dat een volgende keer sneller gaat. Dit is een leuk en handig recept om te maken als je onverwachts visite krijgt, want het is snel, lekker en de ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis.

 

Tips

– De volgende keer zou ik toch zonnebloemolie gebruiken in plaats van olijfolie. De smaak was niet heel erg overheersend, maar ik denk dat zonnebloemolie toch nog wat neutraler is.
– Heb je niet zo heel veel trek of let je (een beetje, anders moet je deze pin helemaal maar overslaan;) op de lijn, dan zou ik de ingrediënten halveren. Bedenk wel dat de tijd in de magnetron dan ook anders wordt!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: