Week twee met korte tips op de Facebookpagina van deze blog is ook weer voorbij. Deze keer vier tips, omdat ik heel druk was met (het voorbereiden van) mijn verjaardag, volgende week hopelijk weer zes!

Leuke koekjes

Deze versiering is snel en makkelijk en maakt je home made koekjes net wat mooier.

Leuke koekjes Vrolijk je zelfgebakken koekjes wat op door er met een vork gaatjes in te prikken en druk een rozijn in het midden.

 

Zoutslede

Is jouw kindje al geïnteresseerd in cijfers en letters? Probeer dit speel- en leeridee dan eens.

Zoutslede Vul een braadslede met zout en laat je kinderen cijfers en letters oefenen door ze in het zout te tekenen met een vinger.

 

Glazen potten

Lege glazen groenten- of jampotten kun je voor van alles en nog wat gebruiken. Zo krijg je ze makkelijk schoon.

Glazen potten Maak je schoon met minimale inspanning door de etiketten er af te weken (10 minuten in warm water laten staan). Laat ze daarna mee draaien in de vaatwasser.

 

Ham/kaas quesadilla

Als ik geen zin heb ik boterhammen, maak ik vaak quesadilla’s. Ook heel geschikt om mee te nemen naar een picknick of een dagje pretpark.

Ham/kaas quesadilla Besmeer een wrap met ketchup en een met wat mayonaise. Beleg met ham en kaas, leg ze op elkaar en bak ze 30 seconden aan iedere kant in een koekenpan.

Zat er een bruikbare tip voor je bij? Overweeg dan om mijn Facebookpagina leuk te vinden. Dat vind ik dan weer leuk 🙂

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: