Deze pin is getest door Fleur

Alice daagde de rest uit om deze foto te maken:

 

Maar het heeft maanden geduurd voordat één van ons zich hier aan waagde. Ik denk dat we niet zoveel zin hadden om onze kinderen in de goot te leggen ;P Maar nu ik weer begonnen ben met het opnieuw delen van deze challenge heb ik er nog eens over nagedacht. Het bleek namelijk dat ik een hele goede optie over het hoofd had gezien, namelijk onze tuin. Die heeft een opstap perfect voor deze foto én ik kon de foto mooi van bovenaf maken op het balkon. Ik had de foto aan Ewan en Mack laten zien en binnen voorgedaan en geoefend hoe ze moesten liggen. Buiten heeft Kevin beneden geholpen en heb ik de foto met Kate op mijn arm kunnen maken. Ze vonden het nog leuk om te doen ook. Dus eindelijk gelukt:

Ik daag Denise uit voor deze foto:

 

Succes!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: