Ben jij ook altijd van alles van plan, om met de kinderen te doen, aan het begin van een vakantie en kom je aan het eind (meestal) tot de conclusie dat er weinig tot niets van is gekomen? Dan heb ik hier een oplossing voor je: vakantiebonnen. Als je het opschrijft en de bonnen aan de kinderen geeft, dan houden ze je er vast en zeker aan ;-P Tijd om mooie herinneren te maken!


Toen ik vandaag mijn Timehop bekeek, zag ik dat ik vier jaar geleden een bericht publiceerde overEwan z’n vakantiebonnen. En de jongens hebben vanmiddag precies vakantie gekregen, wat toevallig! Het leek mij wel leuk om ze dit jaar weer vakantiebonnen te geven, dus ik ben gelijk aan de slag gegaan.  Lees mee wat wij deze vakantie gaan doen en als je het leuk vindt, kun je de bonnen onderaan gratis downloaden (ingevuld en leeg, meisjes en jongens variant).

 

Koekjes bakken

Dit vinden de jongens nog altijd leuk om te doen, maar het komt er niet zo vaak van helaas. In de vakantie hebben we wat meer tijd en als ik het op een zo’n bon zet, houden de jongens me er aan ;P

Logeren

Dit zal waarschijnlijk bij mijn schoonouders zijn, daar logeren ze wel vaker. Maar Ewan wil ook al heel lang dat zijn neef weer eens komt slapen, dus misschien kiest hij daar voor.

Cadeautje kopen

Dit is onze vakantietraditie, een cadeautje kopen in de speelgoedwinkel. Dit kun je zo duur maken als je zelf wilt, iets uitzoeken bij de Action vinden ze ook erg leuk.

Avondeten kiezen

En helpen boodschappen doen en koken natuurlijk. Dit zou ik eigenlijk iedere week wel willen inplannen, dat Ewan en Mack mij ieder een vaste avond in de week helpen met het eten.

Naar de speeltuin

Het is nog wel winter, maar het is vast wel een dagje lekker genoeg om naar de speeltuin te gaan.

Pizza en game night

Dit doen we ook wel vaker, maar de afgelopen weken kwam het er steeds niet van. We bestellen of maken pizza (allemaal pizzafans hier) en daarna gaan we met z’n allen gamen op de Wii U. Gewoon een spelletjesavond met bordspellen kan natuurlijk ook.

Schaatsen

We zijn nog nooit wezen schaatsen met onze kinderen en dat vind ik best jammer, we wonen zo dichtbij een schaatsbaan. Ik ben benieuwd wat de jongens er van vinden.

Naar de bioscoop

Nu de jongens wat ouder zijn, is het echt heel leuk om met ze naar de bioscoop te gaan. We brengen Kate dan maar even onder bij een oppas.

Vakantiebonnen downloaden

Verschillende varianten van de vakantiebonnen kun je gratis downloaden via mijn webshop: download vakantiebonnen.
Het lettertype voor de activiteiten is: Oleo Script (Google fonts).

Print de bonnen, (vul ze in,) knip ze uit en doen ze in een envelop, dan kun je ze er morgenochtend mee verrassen!

Ook leuk voor in de vakantie

6 Activiteiten voor als het regent in de zomervakantie


6 Activiteiten voor als het regent in de zomervakantie

Leuk voor in de zomervakantie: themadag (25 ideeën)


Leuk voor in de zomervakantie: themadag (25 ideeën)

Kinderactiviteiten voor binnen (zonder schermen)


Kinderactiviteiten voor binnen (zonder schermen)

Wat gaan jullie doen deze vakantie?

Bewaar op Pinterest:
Gratis download voor 8 vakantiebonnen met leuke activiteiten voor de in voorjaarsvakantie.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: