17 maart 2016

Tien jaar geleden tag - mijn leven in 2006

Alweer een tijdje geleden werd ik getagd door Joyce van mamakletst.nl om de 10 jaar geleden tag in te vullen. Deze tag werd bedacht door Simone (simonezegt.nl). Ben je benieuwd hoe mijn leven er tien jaar geleden uitzag? Lees dan snel verder!

Tien jaar geleden was mijn leeftijd

21 jaar. Onderstaande foto is in 2006 genomen, in de Efteling, met één van mijn nichtjes. We vieren dit weekend haar tiende verjaardag! Wat gaat de tijd toch snel. Een stukje blonder, maar verder denk ik (misschien hoopvol ;-P ) dat ik niet zo veel veranderd ben.
Tien jaar geleden was ik verliefd op

Kevin! We waren toen al zes jaar samen (wil je daar iets meer over lezen, van het weekend is er een artikel over jeugdliefdes online gekomen op www.dejlig.nl, waar ik aan meegewerkt heb). Ik heb ook nog een foto van toen kunnen oprakelen waar we samen op staan, op het kerstdiner van mijn toenmalige werk. Ik droeg erg graag roze toen ;)
Tien jaar geleden woonde ik nog

In ons oude appartement, samen met Kevin, in Utrecht. We wonen sinds 2005 samen. Vorig jaar juli zijn we (eindelijk) verhuisd.


Tien jaar geleden droeg ik het liefst

Een spijkerbroek, een Paul Frank-t-shirt, een Adidas-vest en All Stars. Ik had echt een hele stapel van die shirtjes.

Piraten! Mijn nichtje is inmiddels al bijna 12!


Tien jaar geleden ging ik dagelijks

Naar school, ik studeerde nog Digitale Communicatie aan de HU. Dit was niet helemaal een dagelijkse aangelegenheid, we waren twee dagen vrij geroosterd en dan werkte ik bij het bedrijf waar ik ook stage had gelopen; Evident. Daar had ik een bijbaantje als front-end developer. En af en toe werkte ik op zaterdag nog in de winkel van mijn ouders, Uurwerkboetiek Wim & Toos.


Tien jaar geleden sliep ik s’ochtends tot

Tja niet zo heel laat volgens mij, want ik moest vaak of naar school of werken. Op zondag had Kevin altijd voetbal (hij was keeper), dus dan kwam er ook niet veel van lang uitslapen. We sliepen toen wel regelmatig gewoon op de dag. Als je toen moe was, ging je gewoon slapen, dat kan pas weer als ik bejaard ben, denk ik.


Tien jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu

In dit huis zou wonen. Ik kende de buren aan beide kanten al en ben er zo vaak langs gelopen. Het is een heerlijk huis en voor mij op de perfecte plek.

Op deze foto ben ik 7 maanden zwanger van Kate, daar zie je echt helemaal niets van :O


Tien jaar geleden luisterde ik het liefst naar

Ik heb even moeten zoeken in de hitlijsten uit 2006, maar ik luisterde toen veel naar James Blunt, Blof, Raccoon en Robbie Williams. Daarnaast ken ik ook schokkend veel Nederlandstalige feestnummers uit die tijd, omdat we toen wekelijks in de de voetbalkantine bleven hangen om bier te drinken. 


Tien jaar geleden was ik de hele dag druk met

Allerlei dingen. Ik heb altijd al veel interesses en hobby's gehad. Ik had toen wel meer tijd om met mijn uiterlijk bezig zijn. Ideaal gezien zou ik op een dag van een feestje eerst pilatesen, dan beauty-en en douchen (inclusief scrubben en insmeren met body-lotion/zelfbruiner), een mani- en pedicure doen en daarna uitgebreid mijn haar en make-up. Dat lukte regelmatig. Wat heerlijk lijkt me dat nu.


Tien jaar geleden droomde ik over

Een leuk gezin met Kevin. Dat is gelukt. Nu nog een leuke foto waar we met z'n allen op staan.Tien jaar geleden wilde ik

Graag trouwen met Kevin en ook Miller van mijn achternaam heten. Daar heb ik lang op moeten wachten, maar het is uiteindelijk gelukt.Tien jaar geleden dacht ik dat ik over tien jaar

Wel kinderen zou hebben, maar niet zo veel al. Ik hoopte wel dat ik thuis zou kunnen blijven bij ze. Ik dacht ook wel dat ik in een echt grote mensen huis zou wonen, dat heeft uiteindelijk wel langer geduurd dan verwacht. Mijn leven is eigenlijk best wel zoals ik het verwacht had. Wat een geluksvogel ben ik :D


Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn antwoorden te lezen. Bij dezen tag ik Minke, Villa Speelmama en Tess; ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden.

Heb jij deze tag al ingevuld? Laat dan je link achter in de reacties.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten